Το Papaki.gr λέει ψέματα στο προσωπικό!

01 Απριλίου 2013, από

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, την πλάκα μας την κάνουμε εδώ στην εταιρία! Για να δούμε θα μαντέψετε ποιο είναι το Πρωταπριλιάτικο και ποιο το πραγματικό;!

Τις δύο παρακάτω ανακοινώσεις τις στείλαμε στο προσωπικό της εταιρίας μας:

1. “Πω πω σήμερα πολύ δουλειά! Όλη μέρα καθισμένη στη καρέκλα και μπροστά στον υπολογιστή! Πονάει ο αυχένας μου! Αχ να είχα κάποιον να μου κάνει μασάζ!!! Δεν το έστειλα καταλάθος το email, σωστά το έστειλα σε εσάς στο staff.

Για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα, την Παρασκευή θα έρθει μια κοπέλα και θα μας κάνει 15λεπτο χαλαρωτικό μασάζ αυχένα!Για ενημερώστε με ποιος ενδιαφέρεται να κάνει μασάζ, γιατί πρέπει να φτιάξω και το πρόγραμμα!”

2. “Οι περισσότεροι γνωρίζετε τα γραφεία που έχουμε ανοίξει στην Αγγλία. Λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε δειλά – δειλά να έχουμε προσωπικό στο Λονδίνο και να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά.

Το γραφείο εδώ φυσικά θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά πιστεύουμε ότι κάποιοι από εσάς θα ενδιαφερόσασταν να μεταφερθείτε στο Λονδίνο.
Έχετε περιθώριο να το σκεφτείτε μέχρι τέλος του μήνα, ώστε να δούμε την δυνατότητα για ενοικίαση διαμερισμάτων με κάποιο μεσίτη και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.”

Μαντέψτε ποιό είναι αληθινό! =)

photo by Im Kelsi

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!