Ποιά από τις 27 νέες καταλήξεις του Ιουλίου σου ταιριάζει;

03 Ιουλίου 2014, από

blogimages_july

Η αγορά των domain names συνεχώς επεκτείνεται και ο Ιούλιος είναι ο μήνας με το λανσάρισμα των περισσότερων νέων καταλήξεων, μέχρι τώρα. Ανακάλυψε εκείνη, που περιγράφει καλύτερα την επιχειρηματική σου δραστηριότητα, τα hobby και ενδιαφέροντά σου και δημιούργησε μια ξεχωριστή online κοινότητα!

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 2/7/2014

.fish > Στα αγγλικά, η λέξη fish μπορεί να αναφέρεται στο ψάρι ή στο ψάρεμα. Είναι ιδανική για ψαράδες, αλιείς, καταστήματα με ενυδρεία και σχετικό εξοπλισμό και είναι διαθέσιμη για κατοχύρωση από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση.

.report > Τα reports παρέχουν πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό και σχετίζονται με κάθε επιχείρηση, ιδιωτική, δημόσια ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις που αναζητούν ένα τρόπο για να προωθήσουν και να προβάλουν στο κοινό τους τα business ή marketing reports τους.

.vision > Το .vision είναι “ανοιχτό” σε πολλές ιδέες και ερμηνείες. Μπορεί να σημαίνει το όραμα μιας επιχείρησης, την ενόραση που προσφέρει ένα yoga studio ή την όραση για έναν οφθαλμίατρο. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη κατάληξη και να προβάλει αποτελεσματικά το όραμά του.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 8/7/2014

.blackfriday > Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκπτωτικό τριήμερο του χρόνου στις Η.Π.Α., όπου εκατομμύρια καταναλωτές συρρέουν από πολύ νωρίς στα καταστήματα λιανικής για να αγοράσουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές ό,τι επιθυμούν. Αναφέρεται μάλιστα ότι το 2013, εκείνη τη μέρα, δαπανήθηκαν περισσότερα από 56 δις. δολλάρια μόνο στις Η.Π.Α. Επειδή πρόκειται για μια αρκετά κερδοφόρα περίπτωση, websites και eshops μπορούν να χρησιμοποιήσουν το .blackfriday για να προωθήσουν αποτελεσματικά και στοχευμένα προσφορές και εκπτώσεις τη συγκεκριμένη ημέρα.

.christmas > Εκτός από μια θρησκευτική γιορτή, το πνεύμα και η έννοια των Χριστουγέννων είναι πολύπλευρο. Χρησιμοποίησε το .christmas για να τονίσεις τα δώρα και τις προσφορές της επιχείρησής σου τη συγκεκριμένη εορταστική περίοδο ή για να προωθήσεις online χριστουγεννιάτικα photo albums ή οικογενειακά forums.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 9/7/2014

.pub > Αν και στη χώρα μας, οι pubs δεν αποτελούν δημοφιλή χώρο διασκέδασης, ωστόσο η κατάληξη .pub είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να προβάλουν αποτελεσματικά το στέκι τους online.

.services > Ο όρος “υπηρεσίες” περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικές σημασίες. Από την εξυπηρέτηση πελατών για μια επιχείρηση, την εξυπηρέτηση κοινού για τις δημόσιες υπηρεσίες, η συγκεκριμένη νέα κατάληξη προσφέρει μια αναγνωρίσιμη και σχετική επιλογή για όλους.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 14/7/2014

.bar > Ένας κοινόχρηστος χώρος διασκέδασης για να μοιραστείς τις στιγμές σου με φίλους! Προώθησε την επιχείρησή σου, είτε πρόκειται για μπαρ εστιατορίου, bar menu ή wine bar, sushi ή tapas bar, beauty bar, cheese bar!

.rest > Rest, όπως restaurant. Η αύξηση των κινητών συσκευών κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη για τα εστιατόρια να δημιουργήσουν μια online παρουσία. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι χρήστες χρησιμοποιούν το smartphone ή tablet τους για να αναζητήσουν εστιατόρια, να διαβάσουν το menu online, να κάνουν μια κράτηση.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 15/7/2014

.wien > Wien ή Vienna, η πρωτεύουσα και το μεγαλύτερο μητροπολιτικό κέντρο της Αυστρίας. Η κατάληξη προσφέρει έναν εικονικό χώρο για να δικτυωθούν και να αλληλεπιδράσουν οι πολίτες της χώρας, προσφέροντας την ευκαιρία σε επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές και ιδιώτες να εκμεταλλευτούν δημιουργικά τη συγκεκριμένη κατάληξη. Το .wien δεν υπόκειται σε περιορισμούς και μπορεί να το κατοχυρώσει ο καθένας, είτε είναι πολίτης της Αυστρίας είτε όχι.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 16/7/2014

.gripe > Όταν ο χρήστης ενδιαφέρεται να κάνει μια αγορά, θέλει να εντοπίσει μια αμερόληπτη και αξιόπιστη ιστοσελίδα, που θα τον βοηθήσει να πάρει μια απόφαση. Χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη κατάληξη, ακριβώς γι αυτό το σκοπό και μέσω του website σου πρόσφερε στους χρήστες τις πληροφορίες, που χρειάζονται.

.exchange > Ο όρος “ανταλλαγή” φέρνει στο νου το χρηματιστήριο και τις τιμές συναλλάγματος αλλά και την ανταλλαγή αγαθών. Η συγκεκριμένη κατάληξη σε βοηθάει να χτίσεις μια δυναμική online παρουσία, ικανοποιώντας μια ποικιλία από διαφορετικούς σκοπούς.

.moda > Δημοφιλές buzzword για τη βιομηχανία της μόδας! Προσφέρει μια αντιπροσωπευτική επιλογή για σχεδιαστές, εμπόρους, boutique, bloggers, στυλίστες και όσους θέλουν να συνδεθούν online με τους λάτρεις της μόδας.

.capital > Ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση, που θέλει να αντλήσει ή να αυξήσει το κεφάλαιό της, καθώς και σε όσους ανήκουν στην επενδυτική κοινότητα, όπως τράπεζες, brokers, αναλυτές ή media.

.engineering > Η ανταλλαγή ιδεών είναι ο πυρήνας στο επάγγελμα του μηχανικού. Η συγκεκριμένη κατάληξη είναι κατάλληλη, όχι μόνο για τους μηχανικούς αλλά και για σχολεία, περιοδικά, εταιρείες, bloggers και ομάδες, που θέλουν να δικτυωθούν, να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να προωθήσουν τα επιτεύγματά τους.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 22/7/2014

.tokyo > Η κατάληξη είναι ιδανική για οποιαδήποτε επιχείρηση, οργάνωση ή άτομο εδρεύει και δραστηριοποιείται στην περιοχή με τον μεγαλύτερο πληθυσμό και το υψηλότερο Α.Ε.Π. από οποιαδήποτε άλλη πόλη στον κόσμο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από ταξιδιωτικά γραφεία, που προωθούν πακέτα διακοπών στο Τόκυο.

.voting > Ασφαλής χώρος για ψηφοφόρους, εταιρείες δημοσκοπήσεων και όσους ενδιαφέρονται να συλλέξουν απόψεις.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 23/7/2014

.kaufen > Το ρήμα “αγοράζω” στη γερμανική γλώσσα. Πρόκειται για μια ισχυρή βιομηχανία-πρότυπο στις γερμανόφωνες αγορές, η οποία αντιπροσωπεύει περισσότερους από 75 εκατ. χρήστες online. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση καθιστώντας την κατάληξη σωστή επιλογή για μαγαζιά, forums, blogs, review sites και δημοσιεύσεις καταναλωτών.

.associates > Η κατάληξη είναι ιδανική για οργανισμούς και επιχειρήσεις, που αναζητούν ή χρησιμοποιούν συνεργάτες.

.lease > Κατάλληλη επιλογή για τις επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεσιτείας ή αυτοβιομηχανίας, αλλά και στον τραπεζικό τομέα. Η κατάληξη μπορεί να κατοχυρωθεί από οποιονδήποτε, άτομα, ομάδες και οργανισμούς.

.media > Τέχνη, μουσική, ταινίες, ειδήσεις ή οτιδήποτε ανήκει σαν υποσύνολο σε αυτές τις έννοιες, περιλαμβάνει η συγκεκριμένη κατάληξη. Το .media είναι ιδανικό για όσους δραστηριοποιούνται στα μέσα ενημέρωσης, media specialists, artists, freelancers.

.pictures >  Αυτή η κατάληξη περιλαμβάνει και καθορίζει ένα τόσο δημιουργικό κλάδο και είναι ιδανική επιλογή για φωτογράφους, web designers, γραφίστες και όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία.

Ημερομηνία Κατοχύρωσης 30/7/2014

.reisen > Ο όρος “ταξιδεύω” στα γερμανικά ενισχύει το δίκτυο του τουρισμού και η κατάληξη είναι ιδανική για τουριστικά γραφεία, ταξιδιωτικούς πράκτορες, εταιρείες ενοικίασης οχημάτων, ταξιδιωτικά blogs και όσους ανήκουν στη τουριστική βιομηχανία.

.town > Προώθησε αποτελεσματικά την πόλη σου! Κατοχύρωσε τη συγκεκριμένη κατάληξη, προσέλκυσε περισσότερους επισκέπτες και επενδυτές και κάνε την online παρουσία της πόλης σου μοναδική.

.toys > Ο κλάδος των παιχνιδιών είναι από τους πιο κερδοφόρους παγκοσμίως! Η κατάληξη είναι ιδανική για εμπόρους και κατασκευαστές παιχνιδιών, για καταναλωτές που θέλουν να γράψουν κριτικές για κάποιο παιχνίδι, για blogs και περιοδικά, που καταρτίζουν λίστες και προτείνουν παιχνίδια για παιδιά κάθε ηλικίας.

.university > Καθένας μπορεί να κατοχυρώσει τη συγκεκριμένη κατάληξη, χωρίς περιορισμούς, είτε πρόκειται για άτομα, ομάδες, επιχειρήσεις ή δημόσιους οργανισμούς.

.consulting > Οι σύμβουλοι βασίζονται στο internet για να εντοπίσουν νέους πελάτες και να ενισχύσουν το δίκτυό τους. Εάν προσφέρεις συμβουλευτικές υπηρεσίες ή αναζητάς συμβούλους, το .consulting σου ταιριάζει.

Ανακάλυψε την κατάληξη, που περιγράφει την δραστηριότητα ή το πάθος σου και κάνε την ιδέα σου πράξη με ένα domain!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!