Ηλεκτρονική τιμολόγηση και εξόφληση των τιμολογίων από τους πελάτες σου με κάρτα

Blog Image Papaki Oxygen Pelatologio Oxygen Payments main photo

29 Ιουλίου 2021, από

Ενημέρωση: Η στρατηγική συνεργασία του Papaki με το Oxygen Pelatologio ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2023 και πλέον οι σχετικές υπηρεσίες δεν παρέχονται μέσω του Papaki. Εάν σε ενδιαφέρει η ηλεκτρονική τιμολόγηση, επισκέψου απευθείας το pelatologio.gr 
                                                                                                                                                           

Η επιχειρηματικότητα εξελίσσεται και αλλάζει διαρκώς. Δημιουργούνται νέες αγορές, νέες ανάγκες αλλά και νέες προκλήσεις που ο σύγχρονος επιχειρηματίας θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να αναδειχθεί μέσα από αυτές.

Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, το πόσο σημαντικές δυσκολίες και αλλαγές έφερε στην επιχειρηματικότητα η παγκόσμια πανδημία του COVID-19, γίνεται ολοφάνερο ότι θα πρέπει η κάθε επιχείρηση και ελεύθερος επαγγελματίας να εξελιχθεί και να εκσυγχρονιστεί το ταχύτερο δυνατό ώστε να προστατέψει τα εισοδήματα του, την πελατεία του, τους εργαζομένους και γενικότερα την επιχείρηση του.

Ένα σημαντικό βήμα στον εκσυγχρονισμό είναι η μεταφορά του πελατολογίου, της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της επιχειρηματικής οργάνωσης από το παραδοσιακό μπλοκάκι και τεφτέρι σε σύγχρονα εργαλεία, όπως το Oxygen Pelatologio, που είναι πάντα online και προσβάσιμα ανα πάσα στιγμή από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η πανδημία δημιούργησε τεράστια προβλήματα, όμως, επιτάχυνε την ψηφιακή μεταστροφή πολλών επιχειρήσεων ή έστω την επέκταση τους και στον online κόσμο. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες άρχισαν να χρησιμοποιούν συστηματικά το διαδίκτυο για να παρέχουν στους πελάτες τους αγαθά και υπηρεσίες που σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ήταν δυνατό να διατεθούν στον τελικό καταναλωτή.

Παραγγελία φαγητού online, ηλεκτρονικές πωλήσεις, διδασκαλία από απόσταση, online training / coaching, σεμινάρια, εκδηλώσεις και πολλά άλλα μεταφέρθηκαν σε ελάχιστο χρόνο online.

Αυτό δημιούργησε, όμως, και πολλά πρακτικά προβλήματα με ένα από τα σοβαρότερα για τις επιχειρήσεις να είναι η δυσκολία στην είσπραξη, σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα αγαθά που παρέχονται από απόσταση.

Blog Post Image Oxygen Pelatologio payments

Oxygen Payments: Online πληρωμή με κάρτα σε 1 λεπτό

Το Oxygen Pelatologio, καινοτομώντας, έφερε για πρώτη φορά μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα η οποία συνδυάζει ταυτόχρονα την ολοκληρωμένη διαχείριση της επιχείρησης, την πιστοποιημένη από την ΑΑΔΕ ηλεκτρονική τιμολόγηση και την online χρέωση καρτών. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δίνει κυριολεκτικά μέσα σε 1 λεπτό την δυνατότητα σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία ή σε κάποια επιχείρηση να χρεώσει κάρτες (πιστωτικές και χρεωστικές) κάνοντας την διαδικασία της είσπραξης από τον πελάτη παιχνιδάκι.

Blog Post Image Oxygen Payments

Ποιους αφορά η υπηρεσία Oxygen Payments;

Η υπηρεσία Oxygen Payments απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες, ΜΚΟ και οργανισμούς που έχουν ανάγκη να δέχονται πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τους πελάτες τους. Είτε απομακρυσμένα, είτε στο δρόμο χωρίς την ανάγκη να κουβαλάνε μαζί τους POS.

Oxygen Payments Image 3

Πως μπορεί να με πληρώσει online ο πελάτης μου;

Ο επιχειρηματίας χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Oxygen Payments μέσα από την εφαρμογή Oxygen Pelatologio μπορεί να στείλει link πληρωμής στον κάθε πελάτη του με email ή SMS για συγκεκριμένο ποσό (π.χ. προκαταβολή για ένα project ή πληρωμή ενός online μαθήματος). Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει σε 1 μόνο βήμα, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία της κάρτας του και θα λάβει αυτόματα απόδειξη είσπραξης ενώ ο επιχειρηματίας θα λάβει άμεσα ενημέρωση για την συναλλαγή και τα πάντα θα καταγραφούν αυτόματα στην καρτέλα του πελάτη.

Και αν δεν ξέρω το ποσό ή τα στοιχεία του πελάτη;

Ο κάθε χρήστης της εφαρμογής Oxygen Pelatologio που έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα των online πληρωμών έχει στη διάθεση του ένα γενικό link (open link) όπου το ποσό και τα στοιχεία του πελάτη είναι ελεύθερα να συμπληρωθούν από τον ίδιο. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρόκειται για συνδρομές, οικονομικές ενισχύσεις, εισιτήρια ή online πωλήσεις αγαθών χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εφαρμογή θα δημιουργήσει αυτόματα νέα καρτέλα για τον πελάτη, θα στείλει απόδειξη είσπραξης και θα δημιουργήσει τη λογιστή εγγραφή.

Πώς θα εισπράξω τα τιμολόγια και τις αποδείξεις;

Ο πελάτης αρκεί να σκανάρει το barcode που έχουν τα παραστατικά σου ή να πατήσει το πλήκτρο «Online Πληρωμή» που υπάρχει στο email με το οποίο έχεις στείλει το παραστατικό σου. Θα μπορεί να εξοφλήσει το παραστατικό άμεσα και απλά συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία της κάρτας του. Εσύ θα λάβεις άμεσα ενημέρωση για τη συναλλαγή και το παραστατικό θα εμφανιστεί αυτόματα εξοφλημένο μέσα στην εφαρμογή σου.

Πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσω την Online Χρέωση Καρτών;

Καθόλου! Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι εντελώς απλή και ολοκληρώνεται σε 1 μόλις βήμα. Η χρέωση του πελάτη είναι άμεση και τα χρήματα μπαίνουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Πόσο κοστίζει η εγγραφή στην υπηρεσία Oxygen Payments;

Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες της εφαρμογής Oxygen Pelatologio ακόμα και αν είναι στο δωρεάν πακέτο. Η μοναδική χρέωση που υπάρχει είναι η χρέωση της συναλλαγής η οποία ξεκινάει από 2.20% + 0.20 € χωρίς να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για την κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

Μπορείς να δεις αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία εδώ και με μια δωρεάν εγγραφή στην εφαρμογή Oxygen Pelatologio είστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσετε.

 

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!