Το Papaki συμμετέχει στο Get Hired Live

Get Hired

23 Φεβρουαρίου 2022, από

Το Papaki στηρίζει έμπρακτα προγράμματα που παρέχουν ευκαιρίες εργασίας, ιδιαίτερα στους νέους, και συμμετέχει στο Get Hired Live που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης!

Τί είναι το Get Hired Live

Το Get Hired Live είναι ένα νέο project συνεργασίας της 100mentors και του Bizrupt, με την υποστήριξη του Prince’s Trust International. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να φέρει τους νέους ηλικίας 18-35 ετών, που μένουν στην Κρήτη, σε επαφή με τις επιχειρήσεις τουρισμού/εστίασης και τεχνολογίας, να τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται και σημαντικές ευκαιρίες εργασίας. 

Το πρόγραμμα του Get Hired Live

Με έδρα στην Κρήτη και 18 χρόνια πορείας στον χώρο της τεχνολογίας, παρέχοντας κορυφαίες ψηφιακές λύσεις, το Papaki φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Get Hired Live.

Στις 25 Φεβρουαρίου, στην ενότητα Technology στις 16.00 μ.μ., σε περιμένουμε να γνωρίσεις καλύτερα το Papaki, μέλος πλέον του ηγετικού ευρωπαϊκού ομίλου της team.blue! Εκεί θα είναι φυσικά και όλα τα brands του ομίλου, δηλαδή η  Top.Host, από τους κορυφαίους παρόχους hosting στη χώρα, η Host.al με έδρα την Αλβανία και η Mint με δραστηριότητα στη Σερβία. Επίσης, είναι μια ευκαιρία να μάθεις περισσότερα για την κουλτούρα της εταιρείας, τις ανοιχτές θέσεις εργασίας, αλλά και να παρακολουθήσεις ένα Workshop της διοργάνωσης για την επαγγελματική συνέντευξη.

Στις 26 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν όλες οι συνεντεύξεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα, και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συζητήσουν και να κάνουν συνέντευξη με τον Training & Development Specialist της εταιρείας μας. 

Λίγα λόγια για το Papaki

Στο Papaki, αγαπάμε τη δουλειά μας και τους ανθρώπους μας. Εργαζόμαστε με ακεραιότητα και διαφάνεια, και με σκοπό να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για μια ολοκληρωμένη ψηφιακή παρουσία. Η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες στην Ελλάδα που παρέχει από το 2016 τη δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας και προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό στους εργαζόμενούς της. Επίσης, παρέχεται ιδιωτική ασφάλιση, ticket restaurant, εκπτώσεις στα προϊόντα της και bonus σύστασης εργαζομένου για ανοιχτή θέση εργασίας.

Σε περιμένουμε

Αν βρίσκεσαι στην Κρήτη και θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας, δήλωσε συμμετοχή στο Get Hired Live και έλα να γνωριστούμε! Δεν χρειάζεται να ετοιμάσεις βιογραφικό, αρκεί να απαντήσεις σε μερικές απλές ερωτήσεις στην αίτηση συμμετοχής. Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Papaki. Σε περιμένουμε!

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!