Είμαστε στους μεγάλους νικητές των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών!

Eiep_papaki

19 Δεκεμβρίου 2018, από

Το 2018 μας αποχαιρετά μέσα σε ένα πολύ γιορτινό κλίμα. Δεν είναι μόνο τα λαμπάκια, τα δώρα που ανταλλάσσουμε και γενικά τα Χριστούγεννα. Είναι που αυτός ο Δεκέμβρης μάς έφερε συνολικά 3 βραβεία! Μετά τις δύο διακρίσεις που είχαμε στα e-volution awards, ήρθαν τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018 να αναγνωρίσουν τη διαρκή προσπάθειά μας να παρέχουμε εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών, μεγαλώνοντας διαρκώς την κοινότητα των happy.people.online!

Το Εθνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), επιβράβευσε για 9η συνεχόμενη χρονιά τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τα στελέχη εκείνα που θέτουν την Εξυπηρέτηση ως προτεραιότητα, σε μία λαμπρή τελετή που έχει γίνει πλέον κορυφαίος θεσμός στον επιχειρηματικό κλάδο.

Το ραντεβού ήταν για τις 13 Δεκεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Οι συμμετοχές μας είχαν υποβληθεί αρκετές εβδομάδες πριν, είχαμε περάσει στους φιναλίστ και η αντιπροσωπευτική μας ομάδα είχε πλέον συγκεντρωθεί στην Αθήνα, περιμένοντας με αγωνία να μάθουν τα τελικά αποτελέσματα. Ο Νίκος Υποφάντης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μάς καλωσόρισαν εμφανώς ευδιάθετοι και μας παρουσίασαν τη φετινή θεματική της τελετής που δεν ήταν άλλη από τα κόμικ! Μάλιστα κληθήκαμε να απαντήσουμε και σε ένα χιουμοριστικό ερωτηματολόγιο.

Eiep_papaki_Megaro_Mousikis
Η τελετή αρχίζει!

Ακολούθησε η παρουσίαση των χορηγών, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Όμιλος Enartia, στον οποίο ανήκει και το Papaki! Καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε παράλληλη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, από τη Νεφέλη Ράντου, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και Διερμηνέα ελληνικής νοηματικής γλώσσας.

Πριν την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών της βραδιάς ο Πρόεδρος του ΕΙΕΠ, κ. Frank Thibaut κάλεσε στη σκηνή την κα Αγάπη Παπαδάκη, Υπεύθυνη Προγράμματος & Ανάπτυξης Πρώιμης Παρέμβασης του οργανισμού Αμυμώνη – Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες για να παραλάβει το τιμητικό «Βραβείο ΕΙΕΠ» για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της πρώτης Παιδικής Χαράς στην Ελλάδα για παιδιά με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Η βράβευση

Και… κάπου εκεί η ώρα για τα βραβεία είχε φτάσει! Οι κατηγορίες μόλις 11 και οι εταιρείες που διεκδικούσαν την κορυφή πολλές. Η αγωνία μας κάθε φορά είναι μεγάλη. Μπορεί να έχουμε στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ο συναγωνισμός δεν ήταν μεγάλος. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να είχαμε ξαναβραβευτεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι συνηθίζεται το άγχος της αναμονής των αποτελεσμάτων.

Είχαμε καταφέρει να είμαστε φιναλίστ σε δύο κατηγορίες. Η πρώτη ήταν για την Καινοτομία στην Εμπειρία του Πελάτη (Μικρός Οργανισμός). Η Ειρήνη Παπαδάκη, επικεφαλής του Τμήματος Εξυπηρέτησης του Ομίλου μας, σηκώθηκε από τη θέση της και περίμενε το αποτέλεσμα μαζί με τους άλλους δύο φιναλίστ.

eiep_papaki_selfie
Mια selfie λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος

Μετά από μια selfie με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανακοινώθηκε ο νικητής, που εμείς μπορεί να μην ήμασταν αλλά αυτό δε μας πτόησε φυσικά! Χειροκροτήσαμε δυνατά την Βraincandy Group που τερμάτισε πρώτη και χαμογελάσαμε πλατιά γνωρίζοντας πως έτσι και αλλιώς ήταν τιμητικό που βρισκόμασταν στην τελική τριάδα.

Η βραδιά συνέχισε όμορφα, με βραβεία να δίνονται και φιναλίστ να γεμίζουν ικανοποίηση που οι κόποι τους αναγνωρίζονται. Μάλιστα, λίγο μετά τη μέση της βραδιάς δόθηκε και το βραβείο “Enartia, Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μεγάλος Οργανισμός)”! Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας, οπότε δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη χορηγία. Νικητής αναδείχθηκε η Alpha Bank.

Papaki_Eiep_Enartia_Award
O CEO και Co-Founder της Enartia, Δημήτρης Ανθουλάκης, απένειμε το βραβείο Enartia στην Alpha Bank

Λίγο πριν το τέλος της τελετής, είχε έρθει ξανά η σειρά μας να σηκωθούμε από τη θέση μας και να δούμε αν θα παίρναμε το χρυσό. Κατηγορία Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός), λοιπόν! Η Ειρήνη Παπαδάκη συνέχισε με πολύ καλή διάθεση τα πειράγματα με τον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, κράτησε την αναπνοή της για λίγο, και τελικά… ακούστηκε το “νικητής Enartia”.

H επικεφαλής του Τμήματος Εξυπηρέτησης του Ομίλου Enartia, όπου ανήκουν το Papaki και η TopHost, έτρεξε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο εμφανώς συγκινημένη. “Είμαστε ένας μικρός οργανισμός με μεγάλα όνειρα” είπε και αμέσως μετά, κάλεσε στη σκηνή την υπόλοιπη ομάδα! Δε θα γινόταν αλλιώς, αφού όλα όσα έχουμε καταφέρει έχουν αφετηρία μια κουλτούρα που η ομαδικότητα παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Papaki_Eiep_Enartia_Award_Team
Η ομάδα της Enartia φωτογραφίζεται με το βραβείο!

Λίγο μετά τις 11 η αυλαία έπεσε σε αυτή την τελετή που ήταν γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία. Εμείς, κρατώντας το “χρυσό” μας, βγάλαμε  φωτογραφίες, μοιραστήκαμε σκέψεις και ήδη ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε το μέλλον. Θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών, κάνοντας συνεχείς προσπάθειες για καινοτόμες υπηρεσίες, wow λύσεις! Θα κρατήσουμε τη θετική διάθεση, κι από τη νέα χρονιά, θα προγραμματίσουμε ακόμα περισσότερες εκπαιδεύσεις της ομάδας μας, θα αναζητήσουμε ακόμα πιο καινοτόμους τρόπους επαφής με τους πελάτες μας.

Σε ευχαριστούμε που μας επιλέγεις και που μέσα από το feedback σου έχεις βάλει ένα σημαντικό λιθαράκι να φτάσουμε ως εδώ! Είμαστε δίπλα σου, και θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνεις κι εσύ δίπλα σε εμάς, ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες μας, την εξυπηρέτηση μας και όλη τη μεταξύ μας επικοινωνία.

 

*Η κεντρική φωτογραφία και η selfie είναι από το αρχείο μας. Τις υπόλοιπες φωτογραφίες τις δανειστήκαμε από το ΕΙΕΠ.

Μπες στη συζήτηση

Πες μας τη γνώμη σου!