Ελλάδα
801-1136624

Έχω ένα site στο Plesk. Πως μπορώ να το ανακατευθύνω σε κάποιο άλλο;
Icon Printer

Σε περίπτωση που θέλετε να ανακατευθύνετε ένα site σας σε ένα άλλο μέσα από το Plesk, ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω :

Αν το site υπάρχει ήδη στο Plesk και επιθυμείτε να το ανακατευθύνετε σε κάποιο άλλο

1. Συνδεθείτε στο Plesk2. Επιλέξτε το Site που θέλετε να ανακατευθύνετε και κλικ στο Hosting Settings3. Στο Hosting Type, δεξιά από το website, επιλέξτε Change4. Στο Hosting Type, από το Drop Down Menu, επιλέξτε Forwarding5. Στο Destination address δηλώστε το site στο οποίο θέλετε να ανακατευθύνετε το site σας και επιλέξτε μία από τις 3ις δυνατότητεςMoved permanently (code 301) - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες του site σας ανακατευθύνονται στο site που έχετε επιλέξει και δεν επηρεάζεται και η θέση του στις μηχανές αναζήτησης.

Moved temporarily (code 302) - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες σας ανακατευθύνονται σε ένα προσωρινό αντίγραφο της σελίδας σας όταν δεν επιθυμείτε να βρουν το προσωρινό site οι μηχανές αναζήτησης.

Frame forwarding - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας στο site που έχετε επιλέξει χωρίς να φαίνεται ο τελικός προορισμό.

Επιλέξτε Apply και ΟΚ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το site που ανακατευθύνετε, θα πρέπει να έχει τους ίδιους nameservers με αυτούς του site του τελικού προορισμού.

Δείτε επίσης :

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
Σχετικά Άρθρα
Πώς μπορώ να αντιγράψω τα περιεχόμενα μίας βάσης μέσα σε μία άλλη μέσα από το Plesk Onyx ;
Τι είναι το DNS και τα A, CNAME & MX records ;
Πώς ενεργοποιώ τα στατιστικά μου μέσα από το Plesk Onyx;
Έχω ένα domain στα Ελληνικά και δεν εμφανίζεται online. Τα έχω κάνει όλα σωστά. Τι άλλο πρέπει να κάνω μέσα από το Plesk Onyx;
Μεταφορά - Εισαγωγή email μέσω Plesk - IMAP
Λήγει το Let’s Encrypt SSL Certificate που έχω ενεργοποιήσει μέσα από το Plesk. Τι θα πρέπει να κάνω για να το ανανεώσω;
Προωθώ τα email μου σε εξωτερικό email. Πως γίνεται να διαγράφονται μέσα από το webmail ;
Μπορώ να αλλάξω το password του email μου μέσα από το Horde;
Χρησιμοποιώ το Windows Live Mail. Πώς μπορώ να το ρυθμίσω, ώστε να διαγράφονται τα αντίγραφα των email από τον server;
Μπορώ να αλλάξω το password του email μου μέσα από το Roundcube;
ajax-loader.gif