Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο λογαριασμό μου;
Icon Printer


Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η σύνδεση στο control panel σας δεν είναι εφικτή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα από τους παρακάτω λόγους :

A) Να εισάγετε λάθος το username και/ή το password σας,

B) Ο web browser που χρησιμοποιείτε να μην είναι ενημερωμένος στην τελευταία του έκδοση,

Γ) Ο λογαριασμός σας να έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας.


Α) Σε περίπτωση που εισάγετε λανθασμένα στοιχεία πρόσβασης (username ή password), μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία για να συνδεθείτε ξανά στο λογαριασμό σας.

1. Πλοηγηθείτε στην κεντρική σελίδα του Papaki και επάνω δεξιά επιλέξτε Είσοδος/Εγγραφή.
2. Στο περιβάλλον εισόδου επιλέξτε "Δεν θυμάμαι τον κωδικό μου/Username μου".


3. Στο νέο παράθυρο διαλόγου συμπληρώστε το username ή το email ή κάποιο από τα domain σας στο Papaki και επιλέξτε "Αποστολή στοιχείων στο email μου".
4. Στον email λογαριασμό που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο Papaki, θα λάβετε ένα email όπου μπορείτε να δείτε το username σας και να αλλάξετε τον κωδικό εισόδου πατώντας πάνω στο αντίστοιχο link.

Το email που θα παραλάβετε θα έχει την παρακάτω μορφή :Β) Αναβαθμίστε τον browser σας στην τελευταία δυνατή έκδοση ή δοκιμάστε να συνδεθείτε με κάποιον άλλο.

Γ) Αν τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε είναι σωστά και ο browser σας ενημερωμένος στην τελευταία έκδοση, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έτσι ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif