Δεν λειτουργεί το email μου. Τι μπορώ να κάνω;
Icon Printer


Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την email υπηρεσία σας, για παράδειγμα αν δεν λαμβάνετε ή δεν αποστέλλετε email, καλό θα είναι να βεβαιωθείτε για τα παρακάτω :

1. Σε περίπτωση έχει γίνει πρόσφατα αλλαγή σε Nameservers ή DNS Settings στο domain name , θα πρέπει να έχουν περάσει έως και 48 ώρες μέχρι να ενημερωθούν οι DNS εξυπηρετητές ανά το κόσμο και να λειτουργήσουν σωστά οι υπηρεσίες του domain .

2. Το domain σας είναι ενεργό και είναι online.

3. Ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο Webmail σας που είναι η απευθείας υπηρεσία μέσα από τον server χωρίς να υπάρχει το ενδεχόμενο αποκλεισμού από κάποιο firewall ή κάποιο antivirus. Συνδεθείτε στην διεύθυνση webmail.yourdomain.gr χρησιμοποιώντας ολόκληρο το e-mail σας ως username και κωδικό αυτόν που δηλώσατε κατά τη δημιουργία του e-mail λογαριασμού. 

Εάν η Login σελίδα δεν εμφανίζεται, παρακαλώ στείλτε την Public IP σας στην Τεχνική Υποστήριξη για να ελεγχθεί πιθανό μπλοκάρισμα από το Firewall του server . Την Public IP σας θα τη βρείτε στη διεύθυνση http://ip4.me 

Εάν μπορείτε να αποστείλετε και να παραλάβετε email μέσω του webmail, αυτό σημαίνει πως η email υπηρεσία σας λειτουργεί σωστά από την πλευρά του Server και θα πρέπει να δείτε τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει είτε στο τοπικό δίκτυο (χώρο σας) είτε στις ρυθμίσεις του προγράμματος (email client) που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση του email σας.


Ρυθμίσεις και Email Clients 


1. Microsoft Outlook 2013


2. Mozilla Thunderbird


3. Windows Live Mail


4. Android


5. Mac Mail


6. Iphone

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif