Ελλάδα
801-1136624

Διαχείριση δομής σελίδας
Icon Printer


ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ: Δομή ΣελίδαςΜία Website Builder σελίδα αποτελείται από 8 σειρές. Οι 4 είναι εξ'αρχής ορατές (εμφανίζονται στην εικόνα επιλεγμένες) και άλλες 4 είναι κρυφές. Κάθε σελίδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 1 σειρά ορατή.

 

Σειρά: Εσωτερική και εξωτερικήΚάθε σειρά έχει 2 μέρη: ένα εσωτερικό το οποίο περιλαμβάνει περιεχόμενο και ένα εξωτερικό το οποίο πάντα πάει στα δεξιά του παράθυρου. Το εσωτερικό εμφανίζεται πριν από το εξωτερικό.

Μπορείτε να αγνοήσετε το εξωτερικό κομμάτι, εκτός και αν το design σας απαιτεί κάποιο γραφικό εφέ, πχ. σκιά η οποία εμφανίζεται έξω από το περιεχόμενο.


 

Επεξεργασία σειρώνΟι σειρές θα πρέπει να είναι κλειδωμένες ώστε να μη γίνονται αλλαγές. Για να τις ξεκλειδώσετε κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία Σειράς.

 

Χωρίζοντας μία σειρά, σε στήλεςΥπάρχουν 2 τρόποι για να δημιουργήσετε στήλες:

  1. Χρησιμοποιώντας το μενού δομής γραμμών (1)
  2. Χρησιμοποιώντας το widget Διάταξη σειρών (2)


Όταν χωρίζεις μία γραμμή σε στήλες με χρήση της διάταξης σειρών, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα διαφορετικό στυλ σε κάθε στήλη.

Στήλες που δημιουργήθηκαν με χρήση της διάταξης σειρών, ονομάζονται στήλες δομής, επειδή ορίζουν μια δομή στην οποία θα τοποθετηθούν άλλα widgets. Οι σειρές μπορούν να χωριστούν σε 2-6 στήλες δομής.

Όταν δημιουργείτε στήλες χρησιμοποιώντας το widget διάταξης στηλών, οι στήλες δεν είναι δομής. Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε ένα στυλ σε μη δομικές στήλες.


 

Στοίχιση στηλών με χρήση των οδηγών στήληςΕάν θέλετε να στοιχίσετε στήλες σε διαφορετικές γραμμές, χρησιμοποιήστε τους οπτικούς οδηγούς (1).

Σύρετε ένα οδηγό στήλης ώστε να τοποθετηθεί στην ίδια θέση με τα όρια μια στήλης, (2) και στη συνέχεια μετακινήστε τα όρια των άλλων στηλών ώστε να ευθυγραμμιστούν με τους οδηγούς (3).

 

Ανακατάταξη γραμμώνΚάντε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής (1) και σύρετε το κάθετα για να μετακινήσετε τη σειρά.

 

Μετονομασία σειρώνΠατήστε πάνω στο όνομα σειράς (1) στο μενού Εμφάνιση Σειράς για να αλλάξετε το όνομα. 
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif