Επαναφορά βάσεων δεδομένων website Shared hosting πακέτων σε προηγούμενη ημερομηνία (restore βάσης δεδομένων)
Icon Printer

Σε περίπτωση που έχετε Shared Hosting πακέτο φιλοξενίας (και όχι Semi Dedicated πακέτο) και επιθυμείτε να επαναφέρετε την βάση δεδομένων μιας ιστοσελίδας σας σε προηγούμενη ημερομηνία, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Mε αυτό τον τρόπο θα επαναφερθούν οι εγγραφές και τα περιεχόμενα της βάσης, όπως αυτά ήταν αποθηκευμένα σε προηγούμενη ημερομηνία.


1. Συνδεθείτε στο Control Panel του Papaki

 

2. Στην ενότητα Πακέτα Hosting, κάντε click στο Shared Hosting πακέτο φιλοξενίας προς επαναφορά.


 

3. Στο επάνω μέρος του control panel σας, εντοπίστε την Υπηρεσία Backup/Restore και κάντε click στο αντίστοιχο εικονίδιο.


4. Επιλέξτε κατά σειρά: Επαναφορά tab >> Backup Βάσεων δεδομένων tab και εντοπίστε το όνομα της βάσης που επιθυμείτε να επαναφέρετε. Κάντε κλικ στο βέλος (βλ. παρακάτω εικόνα) ώστε να εμφανιστούν τα διαθέσιμα backups της βάσης αυτής.

(Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποια είναι η βάση που αντιστοιχεί στο site σας, μπορείτε να την εντοπίσετε μέσα από το File Manager του Plesk και συγκεκριμένα στο configuration αρχείο όπου δηλώνεται η σύνδεση του site σας με τη βάση.)


5. Θα εμφανιστεί μία λίστα με τα ημερήσια Backup της βάσης. Εντοπίστε την ημερομηνία με το Backup που επιθυμείτε να κάνετε restore και πατήστε Επαναφορά. Επιβεβαιώστε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ημερομηνία, καθώς με την ολοκλήρωση της επαναφοράς, οι τρέχουσες εγγραφές της βάσης σας, θα διαγραφούν.


6. Στο παράθυρο που θα σας εμφανιστεί πατήστε Εντάξει.


7. Η διαδικασία επαναφοράς βρίσκεται σε εξέλιξη.


8. Μόλις η επαναφορά ολοκληρωθεί, στη στήλη Κατάσταση το status της επαναφοράς θα αλλάξει και θα αναγράφεται Ολοκληρώθηκε.ajax-loader.gif