Ελλάδα
2118003855 Live Chat

Η ενεργοποίηση των υπηρεσιών που θα παραγγείλω γίνεται άμεσα;
Icon Printer

Σε περίπτωση που αγοράσετε υπηρεσίες κατοχύρωσης ονομάτων χώρου, πακέτων φιλοξενίας ή SSL και προχωρήσετε σε εξόφληση μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, Paypal, Credits και Paysafe , οι υπηρεσίες ενεργοποιούνται άμεσα.

Σε περίπτωση που εξοφλήσετε τις επιλεγμένες υπηρεσίες σας, μέσω πληρωμής με κατάθεση σε τράπεζα,  οι υπηρεσίες σας ενεργοποιούνται μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από το λογιστήριο μας. Αν πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω των τραπεζών Eurobank, Πειραιώς, Εθνικής ή Αlpha Βank, η επιβεβαίωσή θα γίνει μέσα σε μια ώρα. Για οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, η πληρωμή εντοπίζεται από το λογιστήριο και επιβεβαιώνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. (Η πληρωμή σε τράπεζα μέσω e-banking, ταμείου ή phone banking πραγματοποιείται με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που σας παρέχουμε και δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός του Papaki ή αιτιολογία κατάθεσης.)

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε Bitcoins, τότε, οι υπηρεσίες σας ενεργοποιούνται μετά την επιβεβαίωση από το λογιστήριο μας, που γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρες 14:30 έως 16:30.Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif