Ελλάδα
801-1136624

Θέλω να προσθέσω ένα domain στο Plesk Onyx και να το ανακατευθύνω σε κάποιο άλλο. Πως το κάνω αυτό;
Icon Printer


Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ένα domain μέσα στο Plesk που θα το ανακατευθύνετε σε κάποιο άλλο, ακολουθείστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω :

1. Συνδεθείτε στο Plesk2. Στην καρτέλα Websites & Domains, επιλέξτε Add domain3. Στην καρτέλα Adding New Domain Name, συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία :

1. Domain name - Δηλώστε το νέο όνομα χώρου που επιθυμείτε.

2. Location of the website's files - Εκεί υπάρχει προεπιλεγμένο το κεντρικό όνομα χώρου που είναι και το κεντρικό σας subscription.

3. Hosting type - Επιλέξτε το Forwarding και αφήστε προ επιλεγμένα τα Activate the DNS service και Activate the mail service

4. Destination address - Δηλώστε το url του site που θα γίνεται η ανακατεύθυνση και επιλέξτε μία από τις 3ις δυνατότητες

Moved permanently (code 301) - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες του site σας ανακατευθύνονται στο site που έχετε επιλέξει και δεν επηρεάζεται και η θέση του στις μηχανές αναζήτησης.

Moved temporarily (code 302) - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες σας ανακατευθύνονται σε ένα προσωρινό αντίγραφο της σελίδας σας όταν δεν επιθυμείτε να βρουν το προσωρινό site οι μηχανές αναζήτησης.

Frame forwarding - Επιλέγοντας αυτό τον τρόπο, ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας στο site που έχετε επιλέξει χωρίς να φαίνεται ο τελικός προορισμό.

Επιλέξτε Apply και ΟΚΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το site που ανακατευθύνετε, θα πρέπει να έχει τους ίδιους nameservers με αυτούς του site του τελικού προορισμού.

Δείτε επίσης :


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif