Μπορώ να αναβαθμίσω το πακέτο Hosting μου;
Icon Printer

Μπορείτε να μεταφερθείτε σε μεγαλύτερο πακέτο hosting οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε. Δείτε όλα τα πακέτα web hosting του Papaki.


Για να αναβαθμίσετε το πακέτο σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.

 

2. Στο αριστερό μενού, κάντε κλικ στην κατηγορία Πακέτα Hosting και επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει να αναβαθμίσετε. 


3. Από τις επιλογές που βρίσκονται στο επάνω μέρος της οθόνης, επιλέξτε Αναβάθμιση.


4. Θα μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, όπου έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε στο αμέσως επόμενο πακέτο επιλέγοντας Αναβάθμιση Τώρα ή να επιλέξετε κάποιο από τα επόμενα πακέτα φιλοξενίας πατώντας το βελάκι με το (+).

Aφού μεταβείτε στο πακέτο που σας εξυπηρετεί, πατήστε Αναβάθμιση Τώρα.


Εμφανίζεται η οικονομική διαφορά, η οποία θα πρέπει να καταβληθεί για την αναβάθμιση του πακέτου σας. Το κόστος αντιστοιχεί στην οικονομική διαφορά των δύο πακέτων, για το διάστημα που υπολείπεται από τη στιγμή της αναβάθμισης μέχρι την λήξη του υφιστάμενου πακέτου.


5. Για να συνεχίσετε, επιλέξτε τα Στοιχεία Τιμολόγησης και τον επιθυμητό Τρόπο Πληρωμής. Eπίσης, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε και την επιθυμητή διάρκεια που πακέτου hosting σας.


6. Μεταβείτε στο κάτω μέρος του παραθύρου και εξοφλήστε την παραγγελία πατώντας Παραγγελία.


Σημείωση 1: Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμίσετε ένα shared hosting πακέτο σε ένα semi dedicated πακέτο, καθώς η αναβάθμιση απαιτεί μεταφορά του/των sites σε διαφορετική υποδομή, θα εμφανιστεί το παρακάτω ενημερωτικό μήνυμα.


Σημείωση 2: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε σε μικρότερο πακέτο, στείλτε μας αίτημα στην ομάδα του Support. Η διαφορά μπορεί να επιστραφεί υπό τη μορφή credits στον λογαριασμό σας.Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif