Ελλάδα
801-1136624

Μπορώ να κάνω downgrade το πακέτο μου;
Icon Printer

Στην περίπτωση του Website Builder δεν υπάρχει δυνατότητα να προχωρήσουμε σε downgrade. Σκοπός μας δεν είναι να σας κρατήσουμε "όμηρο" σε μεγαλύτερο πακέτο, απλά η συγκεκριμένη πλατφόρμα περιορίζει τεχνολογικά, μιας και δεν υποστηρίζει εντοπισμό και διαγραφή χαρακτηριστικών ενός site, ώστε να μπορέσει να αντιστοιχιστεί στη συνέχεια στα χαρακτηριστικά του χαμηλότερου πακέτου. Για το λόγο αυτό επιλέξτε προσεκτικά το Website Builder πακέτο σας (προτείνουμε το business) και αν στην πορεία αυξηθούν οι απαιτήσεις, μπορείτε να αναβαθμίσετε σε μεγαλύτερο.

Εάν έχετε ήδη site και επιθυμείτε να διατηρήσετε το ίδιο site σε μικρότερο πακέτο, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να παραγγείλετε ένα νέο πακέτο, να επιλέξετε το ίδιο template και στη συνέχεια να δημιουργήσετε από την αρχή τις ιδιες σελίδες ανεβάζοντας τις εικόνες που είχατε και στο προηγούμενο site. Μπορείτε να πάρετε copy paste τα κείμενα από το παλιό στο νέο site. Απαιτεί κάποιο χρόνο, όμως με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να διατηρήσετε το site σας.

Για ό,τι απορία προκύψει σχετικά με τη διαδικασία δημιουργίας του site από την αρχή, το τμήμα Support είναι στη διάθεση σας με οδηγίες και συμβουλές.

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif