Νέα τιμολογιακή πολιτική .GR domains
Icon Printer

Από τις 12 Ιουλίου 2021 τίθεται σε ισχύ η νέα τιμολογιακή πολιτική για τα .GR domains στο Papaki. Η τιμή ανανέωσης των .GR domains διαμορφώνεται στα €24.60, από €20, για 2 έτη για πελάτες που διατηρούν έως και 10 domains στο λογαριασμό τους. Η τιμή για 4 έτη διατηρείται στα €40, ενώ πλέον για μεγαλύτερες διάρκειες εφαρμόζεται μεγαλύτερη, κλιμακωτή έκπτωση από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε.


Με την αλλαγή αυτή ενισχύουμε τις επενδύσεις μας σε υποδομές και προσωπικό, ενώ συνεχίζουμε να σας παρέχουμε με κάθε domain δωρεάν web hosting, email, και DNS hosting για να συνδέετε χωρίς καμία χρέωση σελίδες και υπηρεσίες με domains όπου και αν είναι κατοχυρωμένα.


Αναλυτικά η τιμολογιακή πολιτική για .GR domains, ανά συνολικό αριθμό domains στο λογαριασμό σας:


Για πελάτες που έχουν ενεργές συνδρομές

Για να επωφεληθείτε από τις νέες εκπτώσεις, θα πρέπει να τροποποιήσετε τη διάρκεια της συνδρομής σας, απενεργοποιώντας την τρέχουσα συνδρομή και ανανεώνοντας το .GR domain σας χειροκίνητα για μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτό θα χρειαστεί να γίνει μια φορά και, από εκεί και πέρα, το .GR domain σας θα ανανεώνεται και πάλι αυτόματα στη νέα επιλεγμένη διάρκεια και τιμή. Δείτε αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Εάν δεν επιθυμείτε να αλλάξει η διάρκεια της συνδρομής σας, δεν χρειάζεται να κάνετε καμία ενέργεια. Η συνδρομές σας μετά τις 12 Ιουλίου θα συνεχίσουν να ανανεώνονται αυτόματα με τη νέα τιμή.


Για πελάτες που ανανεώνουν με τράπεζα ή χειροκίνητα

Για να επωφεληθείτε από τις νέες εκπτώσεις, θα πρέπει να ανανεώσετε χειροκίνητα για μεγαλύτερη διάρκεια. Μπορείτε είτε να πατήσετε στο κουμπί Ανανέωση με ένα click σε ένα από τα emails προειδοποίησης που θα λάβετε από το Papaki πριν τη λήξη του domain σας, είτε να συνδεθείτε στο control panel του Papaki ώστε να ανανεώσετε χειροκίνητα επιλέγοντας μεγαλύτερη διάρκεια.

Για σημαντικές υπηρεσίες σας, χρησιμοποιήστε κάρτα για την ανανέωση τους, ώστε στο μέλλον να ανανεώνονται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία ανανέωσης κάθε φορά.


Ειδοποιήσεις

Συνδρομές και υπηρεσίες που επηρεάζονται από την αύξηση της τιμής θα ενημερωθούν 40 ημέρες πριν αλλά και με κάθε προγραμματισμένη επικοινωνία προειδοποίησης ανανέωσης ή λήξης, πριν τη χρέωση με τη νέα τιμολογιακή πολιτική.


ajax-loader.gif