Πού θα βρω τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής;
Icon Printer

Σε κάθε στοιχείο τιμολόγησης που δηλώνετε στο Papaki, αντιστοιχεί ένας Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής. Έτσι, σε έναν χρήστη μπορεί να αντιστοιχούν περισσότεροι του ενός Κωδικοί Ηλεκτρονικής Πληρωμής.

Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία με πληρωμή σε τράπεζα, ο κωδικός ο οποίος αντιστοιχεί στα στοιχεία που δηλώσατε και τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή σας θα εμφανιστεί στα παρακάτω σημεία:

- Αφού πατήσετε το κουμπί παραγγελίας. Στη σελιδα που θα εμφανιστεί μπορείτε να δείτε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής (1), το ποσό και την ημερομηνία εξόφλησης (2), καθώς και να σκανάρετε το QR code (3) που θα βρείτε για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο κινητό σας τηλέφωνο.- Στο email που θα λάβετε μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.


 
- Στον λογαριασμό πληρωμής το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε είτε από το παραπάνω email είτε μέσα από το ιστορικό παραγγελιών του Control Panel σας.

Ιστορικό παραγγελιών:Λογαριασμός Πληρωμής:


Αν θέλετε να δείτε συγκεντρωμένους τους Κωδικούς Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αντιστοιχούν στις επαφές που έχετε καταχωρημένες στο Papaki, συνδεθείτε στο Control Panel, πατήστε "Ο λογαριασμός μου”, "Διαχείριση Προφίλ” και μεταφερθείτε στην καρτελα "Στοιχεία τιμολόγησης”. (από 18/11/2015)Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι πάντα πραγματοποιείτε την πληρωμή σας στον κωδικό που αντιστοιχεί στα στοιχεία τιμολόγησης που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif