Ελλάδα
801-1136624

Προσθήκη επιπλέον Χρηστών - Σύνδεση στο site
Icon Printer


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπλέον χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε ήδη δημοσιευμένα sites. Θα πρέπει να δημοσιεύσετε το site σας τουλάχιστον μια φορά.

Προσθέστε έναν επιπλέον χρήστη στο site σας

Προσθέστε έναν επιπλέον χρήστη στο site σας

Πατήστε στο Διαχείριση (1) και στη συνέχεια στην υπο-επιλογή Χρήστες (2). Πατήστε στο κουμπί Προσθήκη χρήστη (3) για να προσθέσετε έναν επιπλέον χρήστη στο λογαριασμό σας.

Αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι λειτουργικό πλήρως. Σε μελλοντικές εκδόσεις του WebSite Builder, σε αυτό το σημείο, θα έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε διαφορετικά δικαιώματα χρήστη. Οι επιπλέον χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο κεντρικό περιβάλλον διαχείρισης του λογαριασμού σας ή στους λογαριασμούς, αλλά κατα τ'άλλα μπορούν να υλοποιήσουν τις ίδιες ενέργειες με έναν κάτοχο λογαριασμού. Οι επιπλέον χρήστες θα έχουν πρόσβαση μόνο στο domain στο οποίο τους δίνετε πρόσβαση.


 


Μετά που πατήσετε στο Προσθήκη Χρήστη, αυτό το παράθυρο θα εμφανιστεί. Θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα, να ορίσετε το ρόλο του χρήστη στο "Editors" (1) και μετά να πατήσετε στο κουμπί Δημιουργία Χρήστη (2).

 

Σύνδεση (Log In) για επιπλέον χρήστεςΕπιπλέον χρήστες μπορούν να συνδεθούν μόνο στο δικό σας WebSite Builder URL σύνδεσης. πχ. http://yoursite.websitestool.com όπου 'yoursite' είναι το subdomain σας στον Website builder. Μπορούν επίσης να συνδεθούν στο domain name URL σας, πχ. www.yoursite.com

Για να ανοίξετε το πεδίο σύνδεσης από το site σας, κρατήστε πατημένα ταυτόχρονα τα πλήκτρα shift + alt + ctrl και στη συνέχεια πατήστε το γράμμα 'o' .

 

Σε Mac πληκτρολόγιο

Σε Windows πληκτρολόγιο

 
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif