Ελλάδα
801-1136624

Προσθήκη Flickr widget
Icon Printer

Το Flickr widget εμφανίζει εικονίδια από το Flickr τα οποία ταιριάζουν με ένα όρο αναζήτησης. Πατώντας στα εικονίδια εμφανίζονται μεγαλύτερες εικόνες.

Εντοπίστε το Flickr widgetΠατήστε πάνω στην ετικέτα Widgets και στη συνέχεια στο Social (1). Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να εντοπίσετε χαμηλότερα το Flickr widget (2)


 

Σύρετε για να εισάγετε το Flickr Widget σε ένα σημείο της σελίδαςΜετά από λίγο το widget θα εμφανιστεί με μία προεπιλεγμένη εικόνα


 

Πατήστε στο εικονίδιο επεξεργασίας για να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Εισάγετε ένα νέο όρο αναζήτησηςΑλλάξτε τον όρο αναζήτησης (1) και πατήστε enter για να ανανεώσετε το widget. Μπορεί να χρειαστούν έως και 20 δευτερόλεπτα για να ανανεωθεί. Ρυθμίστε τον αριθμό των εικόνων που θέλετε να εμφανίζονται χρησιμοποιώντας τη μπάρα ποσότητας (2)


 

 

Εμφάνιση συγκεκριμένου συνόλου φωτογραφιώνΓια να χρησιμοποιήσετε το Flickr widget για ένα συγκεκριμένο σύνολο φωτογραφιών θα πρέπει πρώτα να τους δώσετε ένα μοναδικό 'tag' στο Flickr.

Χρησιμοποιήστε το ίδιο tag στο ίδιο πεδίο αναζήτησης (1) στον πίνακα ρυθμίσεων του Flickr widget, και οι φωτογραφίες σας θα εμφανιστούν στο widget.

Σημείωση: Το Flickr μπορεί να πάρει ώρες ή μέρες για να αναγνωρίζει τα νέα tags.


 

Αλλαγή μεγέθους εικονιδίου  1. Πατήστε πάνω στην ετικέτα CSS
  2. Αλλάξτε τη γραμμή CSS .widget-flickr-item { width: 25px; height: 25px; }
  3. Αλλάξτε τις διαστάσεις για το πλάτος και το ύψος της εικόνας
  4. Πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών


 
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif