Ελλάδα
801-1136624

Πως δημιουργώ DNS εγγραφές για να συνδέσω ένα domain με το Website Builder site μου;
Icon Printer


Για να ολοκληρωθεί η σύνδεση του domain με το Website Builder site σας θα πρέπει να δημιουργήσετε στο domain σας, ένα CNAME και ένα A record, μέσω μιας DNS hosting υπηρεσίας. Προϋποθέτει να έχει γίνει το πρώτο βήμα της σύνδεσης το οποίο είναι το domain να έχει προστεθεί στο Website Builder πακέτο σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία DNS hosting του Papaki, η οποία είναι δωρεάν για όλους ανεξάρτητα από το που έχουν κατοχυρωμένο το domain τους, ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία DNS επιθυμείτε. 

Δημιουργία εγγραφών με χρήση της δωρεάν DNS Hosting υπηρεσίας του Papaki

Βήμα 1 Ενεργοποίηση DNS Hosting
Εάν το domain σας είναι ήδη στο Papaki, πηγαίνετε στη σελίδα διαχείρισης του μέσα στο control panel και πατήστε Ενεργοποίηση της DNS Hosting υπηρεσίας.Βήμα 2. Αυτόματη ή χειροκίνηση προσθήκη DNS εγγραφών
Ενημερώστε τους nameservers που σας προτείνει και συνεχίστε έως ότου εμφανιστεί η παρακάτω εικόνα. Πατήστε πάνω στο 1ο εικονίδιο για το Website Builder και στη συνέχεια "Αποθήκευση" για να περάστούν αυτόματα οι εγγραφές. Εναλλακτικά, πατήστε πάνω στην "Καρτέλα για Προχωρημένους" για να ξεκινήσετε χειροκίνητα με την εισαγωγή της 1ης εγγραφής. Κάντε κλικ στην "Εισαγωγή Νέου CNAME record' για να δημιουργήσετε την εγγραφή.Όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, στο πρώτο πεδίο (Host Name/Alias) εισάγετε "www"και στο πεδίο canonical name εισάγετε το domain name σας. (Αυτά τα στοιχεία θα χρησιμοποιήσετε και στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική υπηρεσία DNS Hosting).

Στη συνέχεια πατήστε "Αποθήκευση Νέου CNAME record".

δημιουργία CNAME recordΗ εγγραφή θα εμφανιστεί.

CNAME εγγραφήΒήμα 3. Δημιουργία A record

Πατήστε πάνω στο κουμπί "Δημιουργία νέου A record" για να το δημιουργήσετε.

A record


Αφήστε το πρώτο πεδίο κενό και στο δεύτερο πεδίο εισάγετε την IP 193.92.97.140. Στο τέλος πατήστε "Αποθήκευση Νέου A record".

A recordΤέλος, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε περίπου 4-48 ώρες, για να ενημερωθούν οι nameservers ώστε να αρχίσει να ανοίγει το site σας από το domain σας.

Εάν το domain σας δεν είναι στο Papaki και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία DNS Hosting τότε πηγαίνετε στη σελίδα http://www.papaki.gr/freedns.htm και ακολουθήστε τη διαδικασία.

 Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη υπηρεσία dns hosting απλά δημιουργήστε τη CNAME εγγραφή όπως παρουσιάζεται παραπάνω.

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif