Ελλάδα
2118003855 Live Chat

Πως ενεργοποιώ τη δωρεάν DNS Hosting υπηρεσία
Icon Printer

1. Για domain names στο Papaki

Για να ενεργοποιήσετε την DNS Hosting υπηρεσία για domain names που έχετε κατοχυρώσει ακολουθήστε τα βήματα:

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
2. Πατήστε πάνω στο domain για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία για να μεταφερθείτε στη σελίδα διαχείρισής του
3. Πατήστε "Ενεργοποίηση" δίπλα από τη ρύθμιση "Υπηρεσία DNS"Θα σας ζητήσει να γίνει ενημέρωση των nameservers. Προχωρήστε τη διαδικασία και ολοκληρώστε την προσθήκη των nameservers (αν έχετε ήδη άλλους nameservers Hosting πακέτου στο οποίο φιλοξενείτε το site σας, θα σταματήσει να εμφανίζεται το site σας.)

Η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί και θα σας ανοίξει ένα παράθυρο με επιλογές. Μπορείτε να εισάγετε αυτόματα DNS εγγραφές για να συνδέσετε το domain σας εύκολα με δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Blogger, Gmail, website builder κτλ. Κάνετε κλικ στη πλατφόρμα που επιθυμείτε και πατάτε "Αποθήκευση".Εάν θέλετε να περάσετε χειροκίνητα συγκεκριμένες εγγραφές, τότε πατήστε στην καρτέλα "Για προχωρημένους" και στη συνέχεια επιλέγετε το εκάστοτε κουμπί δημιουργίας, ανάλογα με την εγγραφή (record) που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Δείτε το σχετικό video που εξηγεί βήμα - βήμα πώς θα συνδέσετε το domain σας με διάφορες εφαρμογές.

Tip: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι internet πάροχοι ίσως χρειαστούν έως και 48 ώρες μέχρι να ενημερώσουν τις DNS εγγραφές τους.

2. Για domains σε άλλον καταχωρητή
Πηγαίνετε στη σελίδα http://www.papaki.gr/freedns.htm και ακολουθήστε τη διαδικασία. Είναι δωρεάν για όλους!


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif