Πως μπορώ να εγκαταστήσω τον POP3 email λογαριασμό μου στο android κινητό μου;
Icon Printer


Σε περίπτωση που έχετε δημιουργήσει έναν email λογαριασμό μέσα από το Plesk και θέλετε να τον διαχειρίζεστε από το Android κινητό σας, μπορείτε να τον προσθέσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα :

1. Στο κινητό σας, βρείτε το εικονίδιο Μail και κάντε κλικ επάνω του.2. Δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό και το password που έχετε δημιουργήσει μέσα από το Plesk και Επόμενο3. Επιλέξτε POP3 και Επόμενο4. Στις Ρυθμίσεις διακομιστή Εισερχομένων, δηλώστε τα παρακάτω και Επόμενο

α. Διακομιστής POP3 : Δηλώστε το προσωρινό host name πχ linux77.papaki.gr

Το hostname μπορείτε να το βρείτε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας με θέμα "Ενεργοποίηση Web Hosting - Στοιχεία Λογαριασμού" και συγκεκριμένα στο πεδίο"Στοιχεία Πρόσβασης στο FTP" και "Προσωρινό Hostname" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα :β. Ασφαλής τύπος : Από το drop down menu, επιλέξτε SSL.

γ. Αριθμός Θύρας : 995

δ. Όνομα χρήστη : Δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό, πχ [email protected]

ε. Κωδικός πρόσβασης : Δηλώστε το password του email λογαριασμού σας.5. Στις Ρυθμίσεις διακομιστή Εξερχομένων, δηλώστε τα παρακάτω και Αποθήκευση :

α. Διακομιστής Smtp: Δηλώστε το ίδιο προσωρινό host name πχ linux77.papaki.gr όπως δηλώσατε και στον Incoming mail server.

β. Ασφαλής Τύπος : Από το Drop Down μενού, επιλέξτε TLS (Αποδοχή όλων των πιστοποιητικών)

γ. Αριθμός Θύρας : Δηλώστε την 587 

δ. Να απαιτείται σύνδεση (τσεκαρισμένο)

ε. Όνομα χρήστη : Δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό, πχ [email protected]

ζ. Κωδικός πρόσβασης : Δηλώστε το password του email λογαριασμού σας.6. Εφόσον όλα τα παραπάνω στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά, το κινητό επιβεβαιώνει την δημιουργία του λογαριασμού. Δηλώστε το όνομα του λογαριασμού, το όνομα σας και Τέλος.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif