Πως μπορώ να μεταφέρω .GR, .EU & .COM στο Papaki και πόσο θα μου κοστίσει;
Icon Printer

 
Για .GR domain names
 

Η μεταφορά .GR domain στο Papaki είναι εντελώς δωρεάν! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

1. Εισέλθετε στο Control Panel του Papaki

2. Επιλέξτε "Χρήσιμα Εργαλεία", "Μεταφορά Υπηρεσιών" και στη συνέχεια "Αλλαγή Καταχωρητή Domain". Aπλά ακολουθήστε τα 3 βήματα που παρουσιάζονται.

3. Συμπληρώνοντας μόνο το domain σας και τον κωδικό εξουσιοδότησης, θα σταλεί αυτόματα η αίτηση αλλαγής καταχωρητή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα.
(Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό εξουσιοδότησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα υπενθύμισης του κωδικού που θα εμφανιστεί και ο κωδικός θα σταλεί στο email ιδιοκτήτη που έχετε ορίσει)

 
 
Για .EU domain names
 

Για να μεταφέρετε τα .EU domains σας στο Papaki ακολουθείτε μια εξίσου απλή διαδικασία αλλαγής καταχωρητή. Η μεταφορά .EU domains κοστίζει και συμπεριλαμβάνεται ανανέωση του domain για 1 χρόνο από την τρέχουσα ημερομηνία λήξης. Δείτε το κόστος εδώ. Για να μεταφέρετε τα .EU domains σας:

1. Βρείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, επικοινωνώντας με τον τωρινό καταχωρητή σας. Εναλλακτικά, εντοπίστε τον κωδικό εξουσιοδότησης μέσω της Eurid (μητρώο .EU domains) ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.

2. Όταν παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης, εισέλθετε στο Control Panel του Papaki, επιλέξτε "Χρήσιμα Εργαλεία", "Μεταφορά Υπηρεσιών" και στη συνέχεια "Αλλαγή Καταχωρητή Domain". Ακολουθήστε τα 3 βήματα που παρουσιάζονται.

3. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το domain σας και τον κωδικό εξουσιοδότησης στη αίτηση αλλαγής καταχωρητή. Η αίτηση θα σταλεί αυτόματα στην EURid και η μεταφορά του domain σας θα εγκριθεί μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες. (Ένα email θα σταλεί στο email ιδιοκτήτη που έχετε ορίσει, για έγκριση της μεταφοράς του domain.)

 
Για .COM domain names
 

Για να μεταφέρετε τα .COM, .NET, .INFO κ.α. domain names σας στο Papaki, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον τωρινό σας καταχωρητή και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία. Η μεταφορά .COM, .NET, .INFO κ.α domains κοστίζει και συμπεριλαμβάνει ανανέωση του domain για ένα χρόνο από την ημερομηνία λήξης του. Δείτε το κόστος εδώ. Συγκεκριμένα:

1. Βρείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, επικοινωνώντας με τον τωρινό καταχωρητή σας

2. Βεβαιωθείτε ότι το domain σας είναι 60 ημερών & άνω, ότι το status του είναι unlocked και δεν είναι ενεργή η απόκρυψη προσωπικών στοιχείων στην αναζήτηση Whois

3. Όταν παραλάβετε τον κωδικό εξουσιοδότησης, εισέλθετε στο Control Panel του Papaki. Επιλέξτε "Χρήσιμα Εργαλεία", "Μεταφορά Υπηρεσιών" και στη συνέχεια "Αλλαγή Καταχωρητή Domain". Συμπληρώστε την αίτηση αλλαγής καταχωρητή

4. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, στο email ιδιοκτήτη θα λάβετε επίσης ένα email επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. Πατήστε στο link που θα βρείτε στο email αυτό για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. 

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif