Ελλάδα
801-1136624

Πώς αλλάζω τον κωδικό του superadmin, για το περιβάλλον διαχείρισης του Joomla;
Icon Printer

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ξεχάσετε τον Κωδικό εισόδου διαχειριστή για το Joomla site σας, μπορείτε εύκολα να τον αλλάξετε μέσα από τη βάση δεδομένων (database) που έχετε δημιουργήσει στο hosting πακέτο σας.

 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 

1. Συνδεθείτε στο control panel του hosting πακέτου σας Θα βρείτε τα στοιχεία σύνδεσης στο email ενεργοποίησης του hosting πακέτου που σας έχει σταλεί.

 

2. Πηγαίνετε "Websites & Domains", στη συνέχεια "Databases" και πατήστε πάνω στο όνομα της βάσης. Θα εμφανιστεί ο admin user που έχετε δημιουργήσει. Πατήστε πάνω στο τέρμα αριστερά εικονίδιο "Webadmin". Θα ανοίξει μία νέα σελίδα σε νέο παράθυρο.

 

Joomla admin

 

3. Από τη λίστα αριστερά πατήστε πάνω στο users

 

Joomla php

 

4. Κάντε κλικ πάνω στο μολυβάκι για να αλλάξετε τον κωδικό.

 

Προσοχή, ο παλιός κωδικός εμφανίζεται κωδικοποιημένος, οπότε και εσείς θα πρέπει να εισάγετε το νέο κωδικό κωδικοποιημένο. Οπότε, εφόσον έχετε αποφασίσει το νέο σας κωδικό, πηγαίνετε στη σελίδα http://www.md5hashgenerator.com/ κωδικοποιήστε τον κωδικό σας και εισάγετε τον στο αντίστοιχο πεδίο, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Θα έχει τη μορφή "1a1dc91c907325c69271ddf0c944bc72". Στο τέλος, πατήστε κάτω χαμηλά στη σελίδα στο "Εκτέλεση".

 

Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με την κανονική μορφή του κωδικού σας, από τη σελίδα Log In διαχειριστή.

 

Change Jomla pass


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif