Ελλάδα
801-1136624

Πώς γίνεται η εγκατάσταση plugin;
Icon Printer

1. Αρχικά, συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης WordPress, πληκτρολογώντας τα στοιχεία σας: Ψευδώνυμο (username) & Συνθηματικό (Password)
2. Έπειτα, επιλέγετε απο την αριστερή στήλη Πρόσθετα > Νέο Πρόσθετο
3. Στην επόμενη σελίδα που θα εμφανιστεί, κάνετε μια αναζήτηση στο search box, πληκτρολογώντας το όνομα του plugin ή την λειτουργία, που σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, μας ενδιαφέρει να εγκαταστήσουμε το WordPress SEO by Yoast plugin, οπότε και πληκτρολογούμε μέρος του ονόματός του.4. Όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί, εμφανίζεται το plugin που αναζητάμε. Είναι σημαντικό να παρατηρούμε κάθε φορά την αξιολόγηση των χρηστών καθώς και την περιγραφή του, σημαντικά κριτήρια που θα μας βοηθήσουν να επιλέξουμε το κατάλληλο plugin.5. Επιλέγετε > Εγκατάσταση, και στην συνέχεια θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα popup παράθυρο, το οποίο ζητά την επιβεβαίωσή σας για να προχωρήσει στην εγκατάσταση.
6. Επιλέγετε ΟΚ και το WordPress θα κάνει download το plugin στο site/blog σας, όπου και θα δείτε την ακόλουθη εικόνα στην οθόνη σας:7. Για να λειτουργήσει επιτυχώς το plugin δεν αρκεί η εγκατάστασή του στο WordPress, θα χρειαστεί να το ενεργοποιήσετε. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της εγκατάστασης, ανατρέχετε στην λίστα με όλα τα plugins, που έχετε εγκαταστήσει, εντοπίζετε το plugin που μόλις εγκαταστήσατε και κάνετε κλικ στην Ενεργοποίηση.Αυτός ήταν ένας σύντομος οδηγός εγκατάστασης και ενεργοποίησης plugin. Ενδέχεται κάποια βήματα να διαφέρουν, ανάλογα με το plugin, που σας ενδιαφέρει να εγκαταστήσετε, αλλά η λογική παραμένει η ίδια. 


Ανακαλύψτε 5 WordPress plugins, χρήσιμα για κάθε site / blog και εάν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε ένα σύστημα διαχείρισης σχολίων (WP comment system) μάθετε ποια είναι τα πιο δημοφιλή εδώ.

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif