Πώς ενεργοποιώ τον τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή";
Icon Printer

1. Αφού συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του eShop σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
WooCommerce > Ρυθμίσεις> Ολοκλήρωση παραγγελίας> Πληρωμή κατά την παράδοση

2. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση – Τσεκάρετε την "Ενεργοποίηση Μετρητών κατά την παράδοση” για να παρέχετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής στους πελάτες σας.

Tίτλος – Είναι η ονομασία του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής που θα βλέπει ο πελάτης σας στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας του.

Περιγραφή – Προσθέστε μια περιγραφή του τρόπου πληρωμής για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες στους πελάτες σας.

Οδηγίες – Οι πληροφορίες/οδηγίες αυτές θα φαίνονται στην ευχαριστήρια σελίδα που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθώς και στο email που θα σταλεί στον πελάτη.

Ενεργοποιήστε για τρόπους αποστολής – Αν παρέχετε την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή μόνο σε συγκεκριμένους τρόπους αποστολής, επιλέξτε τους τρόπους αυτούς. Διαφορετικά αφήστε κενό το πεδίο για να ενεργοποιηθεί η αντικαταβολή σε όλους τους τρόπους αποστολής.

Αποδοχή εικονικών παραγγελιών – Τσεκάρετε την επιλογή αυτή αν θέλετε να παρέχετε την πληρωμή με αντικαταβολή και σε εικονικές παραγγελίες. Για παράδειγμα, αν παρέχετε κάποια υπηρεσία και λαμβάνετε την πληρωμή μόλις ολοκληρώσετε την εργασία.

3. Πατήστε "Αποθήκευση Αλλαγών”.

Σημαντικό: Στην πληρωμή με αντικαταβολή το status της παραγγελίας δεν αλλάζει αυτόματα μετά την πληρωμή. Θα πρέπει να το αλλάξετε χειροκίνητα σε "ολοκληρώθηκε” μόλις λάβετε την πληρωμή σας.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif