Πώς ενεργοποιώ το Business (OV) / Premium (EV) SSL για το site που φιλοξενώ στο Papaki;
Icon Printer


Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki και από την ενότητα SSL Πιστοποιητικά επιλέξτε το SSL που σας ενδιαφέρει για να μεταφερθείτε στο διαχειριστικό του περιβάλλον και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε Πατήστε εδώ”κάτω από το Ενεργοποίηση SSL.
2. Στο pop up που εμφανίζεται επιλέξτε αν το πακέτο hosting σας είναι στο Papaki ή σε κάποιον άλλο hosting provider.
3. Αφού δηλώστε ότι το hosting σας είναι στο Papaki, επιλέξτε το πακέτο hosting για το οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε το SSL πληκτρολογώντας το domain στο σχετικό πεδίο.
4. Συμπληρώστε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν για το CSR καθώς και τα στοιχεία του υπεύθυνου διαχείρισης και του τεχνικού υπεύθυνου.
5. Πατήστε Ενεργοποίηση Υπηρεσίας.
6. Για λόγους ασφαλείας κατεβάστε στο επόμενο βήμα και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το Private Key (ιδιωτικό κλειδί αποκρυπτογράφησης) για το SSL σας. To Papaki δεν αποθηκεύει μόνιμα στη βάση του αυτή την πληροφορία.

7. Λίγα λεπτά αργότερα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ιδιοκτήτη domain για το SSL σας (approval email), στο email που δηλώσατε στο πεδίο "Approval Email”. Αυτό το email αποστέλλεται σε εσάς απευθείας από την εταιρία SSL και περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να κάνετε ώστε να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (validation). To validation ολοκληρώνεται λίγες ημέρες αργότερα.

8. Μόλις ολοκληρωθεί το validation, τα CRT στοιχεία του SSL πιστοποιητικού σας θα προστεθούν αυτόματα στο Hosting πακέτο σας.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif