Ελλάδα
801-1136624

Πώς θα εμφανίζω τις Flickr φωτογραφίες σε slideshow στο Basic WebSite Builder πακέτο μου;
Icon Printer

Στην περίπτωση που το πακέτο Website Builder σας δεν υποστηρίζει κάποιο από τα widgets παρουσίασης εικόνων, έχετε ακόμα τη δυνατότητα να εμφανίσετε slideshow των φωτογραφιών από το λογαριασμό σας στο Flickr, με χρήση του Flickrit, ενός εξωτερικού εργαλείου.


Αυτό γίνεται με την προσθήκη του κώδικα ενσωμάτωσης που σας δίνει αυτό το εργαλείο, μέσω του widget ενσωμάτωσης κώδικα (embed widget), στο Website Builder site σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Flickr

2. Κλικάρετε στην κατηγορία "Albums”3. Επιλέγετε το Album με τις φωτογραφίες του οποίου θέλετε να εμφανίσετε στο site σας και κλικάρετε στο κουμπί που εμφανίζεται στα δεξιά της οθόνης (κουμπί Share), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα4.  Κάντε copy (ctrl+c) το URL linkΑφού έχετε το URL, στη συνέχεια θα χρειαστεί να το κάνετε Paste (επικόλληση - ctr+v) στο Flickrit για να δημιουργήσετε τον αντίστοιχο κώδικα. Δείτε πώς γίνεται:

1. Συνδεθείτε στη σελίδα http://flickrit.com/index.php

2. Στο Layout Style > Fixed Size καταχωρείτε τις επιθυμητές διαστάσεις Width & Height σε pixels


3. Παρακάτω, στο Photo Selection επιλέγετε "Get photos from a Flickr set / album” από το drop down menu


4. Στο παρακάτω πλαίσιο κάνετε paste (ctrl+v) το νούμερο που εμφανίζεται στο URL link που είχατε κάνει copy από το Flickr account σας και τέλος, πατάτε "Generate embed code ”


5. Στα δεξιά της οθόνης σας θα εμφανιστεί ο κώδικας που δημιουργήθηκε. Τον κάνετε copy (ctr+c)


Αφού έχετε τον κώδικα, θα χρειαστεί να τον τοποθετήσετε στο Basic WebSite Builder πακέτο σας. Αυτό γίνεται μέσα από τη σελίδα διαχείρισης του Website Builder site σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki

2. Από την κεντρική σελίδα διαχείρισης κλικάρετε στο WebSite Builder πακέτο σας


 

3. Κάνετε κλικ στη "Διαχείριση WebSite Builder”4. Από την αριστερή στήλη κάνετε κλικ στο "Widgets” > "Content”5. Εντοπίζετε το "Embed” widget και τοποθετείτε το εικονίδιο μέσα στη σελίδα σας με drag & drop. Εσείς επιλέγετε το σημείο που θα τοποθετήσετε το εικονίδιο (header, footer, στη μέση της σελίδας)6. Κάνετε διπλό κλικ για να επεξεργαστείτε το συγκεκριμένο widget7. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί ένα λευκό πλαίσιο. Εκεί μέσα θα κάνετε paste τον κώδικα που είχατε κάνει copy από το Flickrit και κλικάρετε στο "Save changes”

8. Τέλος, κλικάρετε στο Preview ή Publish και βλέπετε το slideshow με τις φωτογραφίες σας από το Flickr account σας


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif