Ελλάδα
801-1136624

Πώς κάνω Backup - Restore emails από ένα Horde Webmail σε ένα άλλο ;
Icon Printer

Μέσα από το Webmail σας δίδεται η δυνατότητα να πάρετε ένα backup των αποθηκευμένων mailσας και να το κάνετε restore οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε.

1.Πληκτρολογήστε στον browser webmail.yourdomain.eu (όπου yourdomain.eu θα δηλώσετε το δικό σας όνομα χώρου) και πατήστε enter.

2.Κάντε login με username τον email λογαριασμό σας (πχ [email protected]) και password αυτό που δηλώσατε κατά τη δημιουργία του μέσα από το Plesk.3. Επιλέξτε Αλληλογραφία (Mail)
4. Κάντε δεξί κλικ στον φάκελο που επιθυμείτε να πάρετε backup και κλικ στο Export
5. Το webmail θα σας εμφανίσει την επιλογή να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε τα mail στον υπολογιστή σας σε αρχείο με κατάληξη .mbox

Επίσης, σας δίδεται η επιλογή να κατεβάσετε συμπιεσμένο αρχείο σε περίπτωση που είναι πολλά τα mail που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε. 

6. Αφού επιλέξετε τη μορφή που θέλετε, πατήστε το OK και κατεβάστε το αρχείο στον υπολογιστή σας. 

7. Για να κάνετε restore το αρχείο με τα mail θα ακολουθήσετε τα τρία πρώτα βήματα και στο 4ο κάνοντας δεξί κλικ θα επιλέξετε το Import
8. Θα εμφανιστεί η επιλογή να επιλέξετε το backup αρχείο με κατάληξη .mbox μέσα από τον υπολογιστή σας και πατώντας οκ, αυτό θα γίνει restore σαν μήνυμα που δεν έχει διαβαστεί στον φάκελο που έχετε επιλέξει να κάνετε το restore.Κάτω δεξιά στο webmail, μέσα σε ένα πράσινο πλαίσιο θα λάβετε την επιβεβαίωση πως έχει γίνει το restore με επιτυχία.
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif