Πώς μπορώ να αλλάξω ιδιοκτήτη στο domain μου;
Icon Printer


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβιβάσετε το domain σας σε νέο ιδιοκτήτη, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μέσα από το λογαριασμό σας στο Papaki ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1.Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Από τη λίστα Τα Προϊόντα μου, επιλέγετε Domain Names και κάνετε click στο Domain σας.
3. Για τις περισσότερες καταλήξεις, εκτός των .gr και .fr, αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξετε Επεξεργασία και να αποθηκεύσετε τα νέα στοιχεία ιδιοκτήτη.
Προσοχή, κάποια μητρώα όπως της ICANN, προωθούν ένα επιβεβαιωτικό email αλλαγής ιδιοκτήτη.
Για τις καταλήξεις .gr και .fr για να πραγματοποιηθεί μεταβίβαση ιδιοκτήτη θα χρειαστεί να επιλέξετε Αλλαγή Ιδιοκτήτη και η διαδικασία αυτή είναι χρεώσιμη.
Το κόστος αλλαγής ιδιοκτήτη μπορείτε να το βρείτε στον τιμοκατάλογο μας εδώ.
4. Στο pop up παράθυρο που εμφανίζεται, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη και κάνετε click στο Συνέχεια.
Έχετε την επιλογή είτε να επιλέξετε μια επαφή που έχετε ήδη καταχωρήσει ή να προσθέσετε μια νέα επαφή συμπληρώνοντας τη φόρμα.5. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε την παραγγελία της μεταβίβασης.

6. Θα σας δοθούν οδηγίες στο pop up παράθυρο ενώ θα σας αποσταλούν και στο email σας.
Εκεί θα βρείτε .pdf έγγραφο, το οποίο θα χρειαστεί να το συμπληρώσουν και υπογράψουν ο τωρινός και ο νέος ιδιοκτήτης του domain. Σε περίπτωση εταιρείας χρειάζεται και η σφραγίδα της στο αντίστοιχο πεδίο.

Θα χρειαστούν επίσης οι ταυτότητες ή διαβατήρια του τωρινού και νέου ιδιοκτήτη ή εναλλακτικά μια βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής σας, από αρμόδιο δημόσιο φορέα (ΚΕΠ, Αστυνομική Αρχή)

Σε περίπτωση που ο τωρινός ή μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι εταιρεία, χρειάζεται επίσης ένα επίσημο έγγραφο, όπως το καταστατικό της, όπου θα φαίνεται η επωνυμία της εταιρείας και ο νόμιμος εκπρόσωπος της.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video, το οποίο σας εξηγεί πώς θα αλλάξετε τον ιδιοκτήτη στο domain σας.

7. Μόλις συγκεντρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να τα προωθήσετε στο [email protected] για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif