Ελλάδα
2118003855 Live Chat

Πώς μπορώ να δημιουργήσω έναν email λογαριασμό μέσα από το Plesk;
Icon Printer


Ανάλογα την υπηρεσία email που έχετε, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις αντίστοιχες οδηγίες που βρίσκονται παρακάτω:


1. Συνδεθείτε στο Plesk, με τα στοιχεία πρόσβασης που λάβατε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας.
2. Κάντε κλικ στο Business Email από το μενού αριστερά και έπειτα επιλέξτε το domain name για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε έναν email λογαριασμό και πατήστε ΟΚ για να συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του Titan.3. Στην πρώτη σελίδα, επιλέξτε Δημιουργία νέου λογαριασμού email.4. Στο pop-up που θα εμφανιστεί, συμπληρώστε τα στοιχεία που θέλετε να έχει ο νέος σας λογαριασμός.- Στο πεδίο Email επιλέξτε το πρόθεμα που θέλετε να έχει το νέο email, π.χ. info@domain.com
- Στο πεδίο Κωδικός πρόσβασης, ορίστε τον κωδικό με τον οποίο θα μπορεί να συνδεθεί στην email υπηρεσία ο χρήστης του email που δημιουργείτε.
- Στο πεδίο Password recovery email address εισάγετε ένα εναλλακτικό email, από το οποίο θα μπορείτε να ανακτήσετε πρόσβαση στο email που δημιουργείτε τώρα, σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης.

4. O λογαριασμός σας έχει δημιουργηθεί. Πατήστε στο Πρόσβαση στο webmail για να μπορέσετε να συνδεθείτε σε αυτόν κατευθείαν.5. Στο pop-up σύνδεσης, εισάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης που δηλώσατε παραπάνω.Για να δημιουργήσετε έναν email λογαριασμό μέσα από το Plesk, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Συνδεθείτε στο Plesk, με τα στοιχεία πρόσβασης που λάβατε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας.


2. Στην καρτέλα Mail, επιλέξτε Create Email Address.3. Στην επόμενη καρτέλα, δηλώστε τα παρακάτω:    1.Τον email λογαριασμό που επιθυμείτε. Αν έχετε περισσότερα από 1 site ενεργά, επιλέξτε το site στο οποίο επιθυμείτε να δημιουργήσετε τον email λογαριασμό, από το drop down menu.
    2. Το password που επιθυμείτε να έχει ο email λογαριασμό σας (Ο κωδικός θα πρέπει να αποτελείται από σύμβολα, γράμματα και νούμερα). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Generate για να δημιουργήσει ο server έναν ασφαλή κωδικό αυτόματα.
    3.Επιβεβαιώστε τον κωδικό πληκτρολογώντας τον άλλη μία φορά.
    4. Πατήστε ΟΚ.

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif