Ελλάδα
2118003855 Live Chat

Πώς μπορώ να κάνω restore backup των αρχείων μου μέσα από το Papaki;
Icon Printer


Μέσω της νέας R1soft εφαρμογής Backup μπορείτε να κατεβάσετε backup των αρχείων σας άμεσα και με ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθείστε τις οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω :


1. Συνδεθείτε στο Papaki2. Στην ενότητα "Πακέτα Hosting", κάντε click στο πακέτο φιλοξενίας προς επαναφορά.


3. Εντοπίστε την Υπηρεσία Backup/Restore στο πάνω μέρος του control panel σας και κάντε click στο αντίστοιχο εικονίδιο.


4. Στην καρτέλα Backup, υπάρχουν καταγεγραμμένες ημερομηνίες των αποθηκευμένων backup. Επιλέξτε το εικονίδιο του File manager (browse), δεξιά από την ημερομηνία που επιθυμείτε έτσι ώστε να κάνετε restore το backup σας.5. Διπλό Κλικ επάνω στο Home


6. Επιλέξτε τον Root φάκελο (στο παράδειγμα μας, είναι ο httpdocs) και Restore Selected7. To panel, σας προειδοποιεί πως θα διαγραφούν τα υπάρχοντα αρχεία και θα αποκατασταθούν με τα αρχεία που υπήρχαν στην ημερομηνία που επιλέξατε να γίνει restore.8. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του restore, θα δείτε την παρακάτω εικόνα :


Restore Βάσης δεδομένων:

Για να πραγματοποιήσετε restore μία βάσης δεδομένων, ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω:

1. Επιλέξτε την καρτέλα Backup Βάσεων Δεδομένων και δείτε τις βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με τη φιλοξενία σας.2.Κάντε κλικ στο βελάκι που βρίσκεται αριστερά από το όνομα της βάσης δεδομένων για την οποία επιθυμείτε να κάνετε το restore, για να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες που έχει αποθηκευτεί backup και επιλέξτε Επαναφορά.

Δείτε επίσης :


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif