Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να προσθέσω τον email λογαριασμό στο Gmail ;
  1. Home
  2. Email Clients
  3. Πώς μπορώ να προσθέσω τον email λογαριασμό στο Gmail ;

Πώς μπορώ να προσθέσω τον email λογαριασμό στο Gmail ;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε τον email λογαριασμό σας στο Gmail, ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω :   1. Συνδεθείτε στον Gmail λογαριασμό σας στον οποίο θέλετε να γίνει η εισαγωγή.      2. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στο εικονίδιο των ρυθμίσεων και έπειτα πατήστε την επιλογή Δείτε όλες τις ρυθμίσεις.     3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Λογαριασμοί και έπειτα στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας.     4. Πληκτρολογήστε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού που επιθυμείτε να προσθέσετε (πχ [email protected] - όπου yourdomain.tld δηλώστε το domain σας) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο Επόμενο.     5. Επιλέξτε Επόμενο.     6. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί συμπληρώστε τις παρακάτω ρυθμίσεις για την εισερχόμενη αλληλογραφία:  
  1.  Όνομα χρήστη: δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό, πχ [email protected]
  2.   Κωδικός πρόσβασης: δηλώστε τον κωδικό πρόσβασης του email σας
  3.  Διακομιστής POP: δηλώστε το προσωρινό όνομα του server σας (πχ. linux12.papaki.gr - δείτε παρακάτω πως μπορείτε να βρείτε αυτή την τιμή)
  4.  Θύρα: Oρίστε την ασφαλή θύρα 995
  5.  Προαιρετικά μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να αφήνετε αντίγραφο στο mail server ενεργοποιώντας την επιλογή Αφήστε ένα αντίγραφο ή ανακτημένο μήνυμα στο διακομιστή.
  6.  Τσεκάρετε την επιλογή Κατά τη λήψη μηνυμάτων αλληλογραφίας, χρησιμοποιείτε πάντοτε ασφαλή σύνδεση (SSL).
  7.  Tέλος επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.
  Σημείωση: Την τιμή του Incoming & Outgoing Mail Server μπορείτε να την βρείτε αφού συνδεθείτε στο Plesk σας, αναγράφεται στο πάνω μέρος της οθόνης, στη γραμμή URL του browser σας, πχ linux12.papaki.gr. Προσοχή, δεν πρέπει να αντιγράψετε την θύρα 8443.   7. Τώρα μπορείτε να λαμβάνετε emails από τον email λογαριασμό σας στο Gmail. To επόμενο βήμα είναι να να ορίσετε τις ρυθμίσεις εξερχόμενης αλληλογραφίας. Επιλέξτε Ναι, θέλω να μπορώ να αποστέλλω μηνύματα αλληλογραφίας ως (ο email λογαριασμός σας) και κάντε κλικ στο Επόμενο.     8. Συμπληρώστε το όνομα της email διεύθυνσής, που επιθυμείτε να είναι ορατό στους παραλήπτες σας και έπειτα Επόμενο βήμα.     9. Συμπληρώστε τις επόμενες ρυθμίσεις της SMTP αλληλογραφίας:    
  1.  Διακομιστής SMTP: δηλώστε το προσωρινό όνομα του server σας ( πχ linux12.papaki.gr - δείτε στην παραπάνω σημείωση πως μπορείτε να βρείτε αυτή την τιμή του outgoing mail server)
  2.  Όνομα χρήστη: δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό, πχ [email protected]
  3.  Κωδικός πρόσβασης: δηλώστε τον κωδικό πρόσβασης του email σας
  4.  Θύρα: 465 ή 587
  5.   Με βάση την 465 μπορείτε να επιλέξετε την Ασφαλή σύνδεση με χρήση SSL (συνιστάται), ενώ με βάση τη 587 μπορείτε να επιλέξετε την Ασφαλή σύνδεση με χρήση TLS.
  6. Επιλέξτε Προσθήκη λογαριασμού.
  10. Έπειτα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα του email λογαριασμού σας. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο webmail λογαριασμό σας, όπου θα λάβετε ένα email "Gmail Επιβεβαίωση - Αποστολή....”. Ανοίξτε αυτό το email.     11. Μέσα στο περιεχόμενου του email, εντοπίστε το confirmation code και αντιγράψτε τον αριθμό.     12. Επικολλήστε τον αριθμό του confirmation code στο παρακάτω πεδίο και κάντε κλικ στο Επαλήθευση.     13. H ρύθμιση του λογαριασμού σας έχει ολοκληρωθεί και πλέον μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε emails από τον email λογαριασμό που προσθέσατε στο Gmail.     

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας