Πώς προσθέτω ένα domain στο Website Builder πακέτο μου;
Icon Printer


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συνδέσετε το domain σας με το Website Builder πακέτο σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1.Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.


2. Από τη λίστα Τα Προϊόντα μου, επιλέγετε Πακέτα Website Builder και κάνετε click στο προσωρινό όνομα του πακέτου σας στης μορφής xxxxx.websitestool.com.3. Στο πεδίο Domain, κάντε click στο Επεξεργασία.4. Εισάγετε το domain σας και επιλέγετε Αποθήκευση.5. Θα σας εμφανιστούν οι DNS εγγραφές που θα χρειαστεί ναπεράσετε στο domain σας, ώστε να συνδεθεί το domain με το Website Builder πακέτο. Στα χρεώσιμα πακέτα Website Builder θα εμφανιστούν και οι email dns εγγραφές για τα emails που παρέχονται με το πακέτο σας.

Προσοχή, εάν η DNS ζώνη σας βρίσκεται σε άλλο πάροχο, θα χρειαστεί να προωθήσετε τις εγγραφές αυτές.


Σε περίπτωση που το domain σας βρίσκεται στο Papaki, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την διαδικασία αυτόματης εισαγωγής των εγγραφών ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

α) Από τη λίστα Τα Προϊόντα μου, επιλέγετε Domain Names και κάνετε click στο domain σας.

β) Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη ενεργή η DNS υπηρεσία του Papaki, στο πεδίο Υπηρεσία DNS επιλέγετε Ένεργοποίηση.
Με αυτή την ενέργεια θα περαστούν οι Nameservers dns1.papaki.gr και dns2.papaki.gr που αντιστοιχούν στην DNS υπηρεσία του Papaki και θα διαγραφούν οι προηγούμενοι εάν υπάρχουν.

Προσοχή!
Σε περίπτωση που έχετε ήδη περασμένους Nameservers άλλου παρόχου για την email υπηρεσία σας, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προωθήσετε τις DNS εγγραφές που εμφανίζονται στο βήμα 5, ώστε να μην υπάρξει κάποιο downtime στα emails σας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και σε περίπτωση που έχετε ενεργή την υπηρεσία της Cloudflare.

γ) Στο πεδίο Υπηρεσία DNS επιλέγετε Επεξεργασία και από τις Δημοφιλείς Υπηρεσίες κάνετε click στο Website Builder.
δ) Θα εμφανιστούν οι DNS εγγραφές που θα εισαχθούν και επιλέγετε Αποθήκευση. Θα χρειαστούν 4-48 ώρες μέχρι οι Internet πάροχοι να ενημερώσουν τις βάσεις τους και οι υπηρεσίες σας να συνδεθούν.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif