Ελλάδα
801-1136624

Τι γίνεται αν αναβαθμίσω ένα Dynamic, Advanced ή Pro πακέτο hosting σε ένα από τα νέα πακέτα (Small, Medium, Business, Reseller);
Icon Printer

Με την αναβάθμιση ενός επί πληρωμή πακέτου Dynamic, Advanced ή Pro σε ένα από τα νέα πακέτα web hosting στο Papaki (Small, Medium, Business, Reseller) αυξάνονται αυτόματα οι διαθέσιμοι πόροι και ευθυγραμμίζονται με τους πόρους που προσφέρει το νέο πακέτου που επιλέξατε. Η υποδομή στην οποία βρίσκεται το site σας παραμένει η ίδια. Από την πλευρά μας, μετά την αναβάθμιση του πακέτου σας, θα φροντίσουμε ώστε το site σας να μεταφέρεται πάντα στις πιο πρόσφατα ανανεωμένες υποδομές μας. Οι μεταφορές γίνονται προγραμματισμένα, ανά χρονικά διαστήματα τα οποία κρίνει απαραίτητα η υπεύθυνη ομάδα infrastructure της εταιρίας μας. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε τις υποδομές μας σύγχρονες, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και εξασφαλίζουμε μέγιστη ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία για τα sites των πελατών μας.

Μπορώ να περάσω άμεσα στη νέα υποδομή;
Ναι μπορείτε, με παραγγελία ενός νέου πακέτου και χειροκίνητη μεταφορά του site σας από το παλιό στο νέο πακέτο. Προτείνεται να προχωρήσετε σε αυτήν την ενέργεια, εάν το υπάρχον πακέτο σας πλησιάζει στη λήξη του. Η ομάδα Support του Papaki θα σας στείλει αναλυτικές οδηγίες για το πώς να μεταφέρετε εύκολα και άμεσα το site σας στο νέο σας πακέτο.


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif