Ελλάδα
801-1136624 Live Chat

Τι δικαιολογητικά χρειάζομαι για την Thawte;
Icon Printer


Τα Premium (EV) SSL είναι αυτά που συνοδεύονται από την αυστηρότερη διαδικασία ελέγχων, ώστε να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του οργανισμού. Διαφοροποιούνται από τα Business (OV) πιστοποιητικά ως προς τη διαδικασία πιστοποίησης, καθώς στα Premium (EV) SSL υπαγορεύεται από το Certification Authority Browser Forum και περιλαμβάνει 6 + 1 επίπεδα, που απαιτούν την υποβολή εγγράφων για:

1. Την αποκλειστική ιδιοκτησία του domain name
Επειδή, η Thawte αναφέρει ότι πραγματοποιεί και whois έλεγχο στο domain, ώστε να επιβεβαιώσει ότι η επωνυμία και η διεύθυνση του αιτούντος, είναι ίδια με αυτή του ιδιοκτήτη του domain. Θα χρειαστεί να ζητήσετε για το λόγο αυτό γραπτή επιβεβαίωση στα αγγλικά για τον ιδιοκτήτη του domain σας,από τον ίδιο τον καταχωρητή που το έχετε αγοράσει.

2. Την έδρα του οργανισμού
Υπάρχει περίπτωση να κάνουν τηλεφωνική επιβεβαίωση, οπότε αν υπάρχει κάποιο site σας ανεβασμένο στον αέρα θα χρειαστεί να είναι έγκυρα τα στοιχεία διεύθυνσης και τηλεφώνου της εταιρίας σας.

3. Τη φυσική και νόμιμη υπόστασή του
Ίσως χρειαστεί αντίγραφο λογαριασμού τηλεφώνου ή ρεύματος της επιχείρησής σας.

4. Τη λειτουργία του
Έναρξη εταιρίας από το Επιμελητήριο ή/και την Εφορία ή/και όποια άλλη αρχή, το οποίο εξαρτάται από την σύσταση της εταιρίας σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παγκόσμιας εμβέλειας εταιρία την Dunn & Bradstreet που είναι διεθνώς παραδεκτή έτσι ώστε να προσθέσετε την επιχείριση σας εκεί.

Σημείωση: Η υπηρεσία εγγραφής από την Dunn & Bradstreet είναι χρεώσιμη. Για τιμές, ενημερωθείτε από το site τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Thawte, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Προσοχή! Όλα τα έγγραφα που θα αποσταλούν απαιτείται από την Thawte δεν χρειάζεται να είναι μεταφρασμένα στα Αγγλικά όπως απαιτείται από άλλες εταιρίες.

Tα δικαιολογητικά θα πρέπει να αποσταλούν από τον ίδιο τον χρήστη στα παρακάτω email:

1. Comodo
Business (OV) => [email protected]
Premium (EV) => [email protected]

2. Symantec
Το 2017 η DigiCert εξαγόρασε την υποδομή TLS/SSL και Public Key της Symantec, συμπεριλαμβανομένων και των αρχών Thawte, RapidSSL, VeriSign και GeoTrust.

Business (OV) => [email protected]
Premium (EV) => [email protected]

3. Trustwave

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif