Ελλάδα
801-1136624

Τι είναι το DNSSEC και πως το χρησιμοποιώ;
Icon Printer


Το DNSSEC (Domain Name System Security Extentions) προσθέτει επιπλέον ασφάλεια στα domain names σας, προσθέτοντας ψηφιακές υπογραφές στις πληροφορίες DNS (Domain Name System) τους.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί μία διεύθυνση με ενεργοποιημένο το DNSSEC, η απάντηση που λαμβάνει, δηλαδή το site στο οποίο ανακατευθύνεται είναι επαληθευμένο ως προς την αυθεντικότητα του.

Για να ενεργοποιήσετε το DNSSEC για ένα .GR ή ένα .EU domain σας στο Papaki, θα πρέπει να εισάγετε συγκεκριμένες εγγραφές DS (Delegation of Signing), τα οποία περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πληροφορίες για το DNS (Domain Name System). Τα στοιχεία που θα πρέπει να εισάγετε για να περάσετε τις κατάλληλες εγγραφές στα Domain Names σας, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την εταιρία που σας παρέχει DNS, εφόσον υποστηρίζει DNSSEC.

Μόλις έχετε τις πληροφορίες, συνδεθείτε στο control panel του Papaki, κάντε κλικ πάνω στο .GR ή .EU domain που επιθυμείτε και πηγαίνετε στην Επεξεργασία Nameservers. Πατήστε στο link "Διαχείριση DNSSEC (DS Εγγραφών)" όπως παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα για να δημιουργήσετε τις εγγραφές. Στο τέλος πατήστε "Εισαγωγή".

DNSSEC - How it works

 

 

 

DNSSEC - How it works

Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif