Τι είναι το Security Pin και πως το ενεργοποιώ;
Icon Printer

Το Security Pin είναι ένα νέο μέτρο ασφάλειας που προστέθηκε στο control panel του Papaki, για μεγαλύτερη προστασία των domain names σας.

Ενεργοποιώντας το Security Pin για ένα domain σας, για να πραγματοποιείτε αλλαγές σε Nameservers, Επαφές και Κωδικό Εξουσιοδότησης θα πρέπει πρώτα να λαμβάνετε έναν κωδικό στο κινητό σας, τον οποίο θα εισάγετε μέσα στο control panel. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι ακόμα και αν κάποιος αποκτήσει παράνομα πρόσβαση στο λογαριασμό σας, δεν θα μπορέσει να πάρει τον έλεγχο των domains σας ή του λογαριασμού σας.

Η υπηρεσία έχει κόστος μόλις 0.50€ το μήνα, ανά domain και μπορεί να ενεργοποιηθεί με 2 τρόπους.


1. Ενεργοποίηση Security Pin κατά τη διαδικασία κατοχύρωσης ενός domain

Προσθέστε το Security Pin στην παραγγελία σας (στο cart) κατά την κατοχύρωση του domain σας και πατήστε "Συνέχεια Παραγγελίας"

  

Security Pin

 

2. Ενεργοποίηση Security Pin για ήδη κατοχυρωμένα domains, μέσα από το control panel

α.Συνδεθείτε στο control panel και πηγαίνετε στη σελίδα διαχείρισης του domain σας

β. Πατήστε στο "Domain Security Pin" που βρίσκεται αριστερά και χαμηλά στη σελίδα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

γ. Επιλέξτε τρόπο πληρωμής και ολοκληρώστε τη διαδικασία

(στην περίπτωση που δεν έχετε ήδη αποθηκευμένο κινητό τηλέφωνο στο λογαριασμό σας, θα μεταφερθείτε στη Διαχείρηση Προφίλ, όπου και θα μπορέσετε να εισάγετε τον αριθμό σας)

Security Pin

 

Κάθε φορά που συμπληρώνεται το Security Pin, ο χρήστης έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα domains που προστατεύονται, μέχρι να πραγματοποιηθεί αποσύνδεση από το λογαριασμό.

Εισαγωγή κινητού τηλεφώνου για 1η φορά στο λογαριασμό σας

Η αποθήκευση κινητού τηλεφώνου στο προφίλ σας είναι υποχρεωτική για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Security Pin. Σην περίπτωση που δεν έχετε ήδη αποθηκευμένο κινητό τηλέφωνο στο λογαριασμό σας θα μεταφερθείτε στη διαχείριση του προφίλ σας, στην καρτέλα "Email/SMS Ειδοποίησεις. Εκεί θα πρέπει να εισάγετε και να επιβεβαιώσετε το κινητό σας τηλέφωνο με SMS, καθώς και να δηλώσετε πόσες ημέρες πριν την λήξη μια υπηρεσίας επιθυμείται ενημέρωση.

Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία θα μπορείτε να Ενεργοποιήσετε το Security Pin, επιλέγοντας τρόπο πληρωμής.

Security Pin


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif