Ελλάδα
801-1136624

Τι είναι το Social Login;
Icon Printer


Χρησιμοποιώντας το social login μπορείτε να συνδεθείτε στο Papaki control panel, χωρίς να θυμάστε username και password, αλλά χρησιμοποιώντας το account που ήδη έχετε σε social δίκτυα όπως το Facebook, Google + ή Twitter.
Είμαι ήδη πελάτης του Papaki, μπορώ να κάνω social login;

Αν ο λογαριασμός σας στο Papaki έχει το ίδιο email με το social account που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook, Google + ή Twitter, τότε μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα.

Για παράδειγμα, αν στο Twitter χρησιμοποιείτε το email "[email protected]" και στο Papaki διατηρείτε λογαριασμό με το ίδιο email, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki μέσω του Twitter.

Είμαι ήδη πελάτης του Papaki, αλλά στα social media χρησιμοποιώ άλλο email από αυτό που έχω στο Papaki account μου. Τι πρέπει να κάνω για να χρησιμοποιώ το social login;

Σε αυτή την περίπτωση, έχετε 2 επιλογές :

1. Να αλλάξετε το email του papaki account σας βάζοντας το email που χρησιμοποιείτε στο social account με το οποίο θέλετε να κάνετε social login.

2. Να δημιουργήσετε μέσω social subscribe ένα νέο papaki account. Σε αυτό το account θα μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τις υπηρεσίες που έχετε στο υπάρχον papaki account σας . 


Δεν είμαι πελάτης του Papaki, αλλά θέλω να χρησιμοποιώ το social login. Τι πρέπει να κάνω;

Μπείτε στο site του Papaki, πατήστε "Είσοδος/Εγγραφή” και στο pop up που εμφανίζεται πατήστε "Δημιουργία Λογαριασμού”. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο που προτιμάτε (Facebook, Google +, Twitter).


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
Σχετικά Άρθρα
Πως εισάγω nameservers στο domain μου;
Πώς αγοράζω Papaki credits με Bitcoin;
Σύνδεση email με dns υπηρεσία.
Είμαι ο ιδιοκτήτης domain name και έλαβα email απο το Papaki οτι το domain μου πρόκειται να απενεργοποιηθεί, χωρίς να πλησιάζει η ημερομηνία λήξης και χωρίς να εκκρεμεί οικονομική υποχρέωση. Τι χρειάζεται να κάνω για να μη συμβεί αυτό;
Πληρωμή υπηρεσιών με paysafecard
Πώς μπορώ να προσθέσω μία νέα πιστωτική κάρτα στον λογαριασμό μου;
Τι είναι το "λουκετάκι" στο domain και τι σημαίνει πως ειναι κλειδωμένο;
Πώς ενεργοποιώ / απενεργοποιώ την συνδρομή για μια υπηρεσία;
Δεν έχω πλεον πρόσβαση στο email που χρησιμοποιώ ως username στο λογαριασμό μου στο Papaki. Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό μου στο Papaki;
Πώς ενεργοποιώ το 2nd level authentication στον λογαριασμό μου;
ajax-loader.gif