Τι είναι το Social Login;
Icon PrinterΧρησιμοποιώντας τοsocial loginμπορείτε να συνδεθείτε στο control panel του Papaki, χωρίς να θυμάστε username και password, αλλά χρησιμοποιώντας το account που ήδη έχετε στα social media Facebook ήTwitter.Είμαι ήδη πελάτης του Papaki, μπορώ να κάνω social login;


Αν ο λογαριασμός σας στο Papaki έχει το ίδιο email με το social account που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook ή Twitter, τότε μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα.

Για παράδειγμα, αν στο Twitter χρησιμοποιείτε το email "[email protected]" και στο Papaki διατηρείτε λογαριασμό με το ίδιο email, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki μέσω του Twitter.

Είμαι ήδη πελάτης του Papaki, αλλά στα social media χρησιμοποιώ άλλο email από αυτό που έχω στο Papaki account μου. Τι πρέπει να κάνω για να χρησιμοποιώ το social login;

Σε αυτή την περίπτωση, έχετε 2 επιλογές :

1. Να αλλάξετε το email του papaki account σας βάζοντας το email που χρησιμοποιείτε στο social account με το οποίο θέλετε να κάνετε social login.
Αυτό μπορείτε να το κάνετε μέσα από το λογαριασμό σας στο Papaki, επιλέγοντας Ο Λογαριασμός μου>>Διαχείριση Προφίλ>>Στοιχεία Λογαριασμού>>Email.

2. Να δημιουργήσετε μέσω social subscribe ένα νέο papaki account. Σε αυτό το account θα μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τις υπηρεσίες που έχετε στο υπάρχον papaki account σας .

Δεν είμαι πελάτης του Papaki, αλλά θέλω να χρησιμοποιώ το social login. Τι πρέπει να κάνω;

Μπείτε στο site του Papaki, πατήστε Σύνδεση και στο pop up που εμφανίζεται πατήστε Δημιουργία Λογαριασμού. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο που προτιμάτε (Facebook, Twitter).


Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif