Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς διαχειρίζομαι τη φήμη της επιχείρησής μου

Πώς διαχειρίζομαι τη φήμη της επιχείρησής μου


Η Pixida List σάς βοηθά να αποκτήσετε προβολή για το site σας, έχοντας τη δυνατότητα συγχρονισμού όλων των καταλόγων που σχετίζονται με τον κλάδο σας, ενώ ταυτόχρονα σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε τη διαδικτυακή σας φήμη σε όλους τους σχετικούς καταλόγους!


Ζούμε σε μια εποχή όπου η φήμη σας στο διαδίκτυο μπορεί να είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημά σας. Είτε έχετε μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση, η διαδικτυακή φήμη της επιχείρησής σας έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ!


Όταν είστε ορατοί σε πολλούς διαφορετικούς καταλόγους, είναι πιθανό να μην μπορείτε να παρακολουθείτε τις κριτικές σας, γι 'αυτό σας προσφέρουμε την ευκαιρία να διαχειριστείτε τη διαδικτυακή σας φήμη από ένα σημείο.


Εάν μεταβείτε στην ενότητα αναφοράς του λογαριασμού σας και κάνετε κλικ στο "Φήμη Site", θα δείτε όλες τις κριτικές που δημοσίευσαν οι πελάτες σχετικά με την εταιρεία σας. Είτε δημοσιεύονται στο Facebook, το Google είτε σε άλλους διαδικτυακούς καταλόγους, δεν θα χάσετε καμία από αυτές!


Μπορείτε να απαντήσετε σε όλες τις κριτικές σας μέσα από τον λογαριασμό σας στην Pixida. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Απάντηση" και αφήστε ένα σχόλιο. Σας συμβουλεύουμε να απαντήσετε σε όλες τις κριτικές, καλές ή κακές, για να δείξετε στους πιθανούς πελάτες σας ότι οι απόψεις των πελατών σας έχουν σημασία για εσάς.


Εάν κάνετε κλικ στο κουμπί "Προβολή κριτικής", έχετε επίσης πρόσβαση στην αρχική δημοσίευση της κριτικής.



Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας