Πώς ενεργοποιώ το Business (OV) / Premium (EV) SSL για το site που φιλοξενώ σε άλλο hosting provider;
Icon Printer


Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki και από την ενότητα SSL Πιστοποιητικά επιλέξτε το SSL που σας ενδιαφέρει να ενεργοποιήσετε για να μεταφερθείτε στο διαχειριστικό του περιβάλλον και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.


1. Επιλέξτε Πατήστε εδώ κάτω από το Ενεργοποίηση SSL.
2. Στο pop up που εμφανίζεται επιλέξτε αν το πακέτο hosting σας είναι στο Papaki ή σε κάποιον άλλο hosting provider.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί το CSR μέσω του hosting provider σας, θα πρέπει να το εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.
3. Αφού δηλώσετε ότι το hosting σας είναι σε άλλο hosting provider, συμπληρώστε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν για το CSR καθώς και τα στοιχεία του υπεύθυνου διαχείρισης και του τεχνικού υπεύθυνου.
4. Πατήστε Ενεργοποίηση Υπηρεσίας.
5. Κατεβάστε και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το Private Key για το SSL σας, θα το χρειαστείτε κατά τη διαδικασία της ενεργοποίησης. Για λόγους ασφαλείας η πληροφορία αυτή δεν αποθηκεύεται στη βάση του Papaki.
6. Λίγα λεπτά αργότερα θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ιδιοκτήτη domain για το SSL σας (approval email), στο email που δηλώσατε στο πεδίο "Approval Email”. Αυτό το email αποστέλλεται σε εσάς απευθείας από την εταιρία SSL και περιλαμβάνει αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να κάνετε ώστε να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (validation). Σε περίπτωση που επιλέξετε μέθοδο επιβεβαίωσης (validation) με ανέβασμα αρχείου στο hosting σας, κατεβάστε το validation αρχείο και ανεβάστε το στο path που θα σας αποστείλουμε με email μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί το CSR μέσω του hosting provider σας, θα πρέπει να το εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

7. To validation ολοκληρώνεται λίγες ημέρες αργότερα. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία CRT του SSL σας.


8. Έπειτα, μεταφερθείτε ξανά στη "Διαχείριση SSL” στο Control Panel σας. 


9. Για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του SSL σας, πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία CRT, τα στοιχεία CRS και το Private Key μέσα στο πακέτο hosting που έχετε στο δικό σας πάροχο. Εάν δεν γνωρίζετε πως να ανεβάσετε τα στοιχεία, προωθήστε τα παραπάνω στοιχεία στο Τμήμα υποστήριξης του παρόχου hosting σας, για να το κάνουν για εσάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μέσα από το cp του λογαριασμού σας στο Papaki, σας δίδεται η δυνατότητα να προχωρήσετε σε επαναποστολή του SSL, επιλέγοντας "επανέκδοση SSL".
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif