Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς να δώσεις προτεραιότητα στα keywords της Pixida

Πώς να δώσεις προτεραιότητα στα keywords της Pixida

 

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς μπορούμε να δώσουμε προτεραιότητα στα keywords και πώς θα χρησιμοποιηθούν.

Στα αριστερά, μπορείτε να δείτε ότι τα keywords κατηγοριοποιούνται σε Υψηλή προτεραιότητα (θέσεις αρ. 1 έως αρ. 3), Μέση προτεραιότητα (από θέση αρ. 4 έως αρ. 15) και Χαμηλή προτεραιότητα (από τη θέση 16 και μετά).

Τα τρία keywords υψηλής προτεραιότητας πρέπει να παρέχουν στους χρήστες μια γενική ιδέα για το τι κάνει η εταιρεία σας και (εάν λειτουργεί τοπικά) για το πού βρίσκεται. Αυτά τα τρία keywords θα καταλήξουν στον τίτλο της αρχικής σας σελίδας, ο οποίος εμφανίζεται με μπλε χρώμα στα αποτελέσματα αναζήτησης:

Γι 'αυτό προσπαθήστε να βρείτε keywords που ταιριάζουν σε έναν σύντομο τίτλο που θα τραβήξει τους χρήστες να κάνουν κλικ στο site σας. Πάρτε για παράδειγμα την παρακάτω εικόνα, που τα keywords απλώς ρίχνονται εκεί και δεν λειτουργούν καλά μαζί. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρος ο τίτλος δεν είναι ελκυστικός.

Αυτό, που είναι καλύτερο παράδειγμα, εξακολουθεί να περιέχει μερικά από τα ίδια keywords, καθώς και το όνομα της εταιρείας και πιο συγκεκριμένους όρους αναζήτησης. Φαίνονται καλύτερα στα αποτελέσματα και προσκαλούν τους πιθανούς επισκέπτες να κάνουν πραγματικά κλικ στο site.

Τα keywords στις θέσεις 4 έως 15 είναι εκείνα που θα εμφανίζονται στο περιεχόμενο και τα meta-data των σελίδων σας. Μπορείτε πάντα να διαχειρίζεστε ποια keywords αντιστοιχούν σε ποια σελίδα κάνοντας κλικ στο "Γενικά" και στη συνέχεια στο "Υποσελίδες" (στην αριστερή πλευρά της εφαρμογής).


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας