Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι ένα CMS;

Τι είναι ένα CMS;


Το CMS (Content Management System) σημαίνει Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο ακούγεται, αντίθετα! Ένα CMS είναι σαν ένα πρόγραμμα δημιουργίας site. Ένα CMS καθιστά δυνατή τη δημιουργία, τον έλεγχο και την επεξεργασία όλων των ενεργειών και του περιεχομένου στο site σας - χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία προγραμματιστή.


Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να δημοσιεύετε blog posts για την εταιρεία σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CMS για να γράψετε και να αλλάξετε τα κείμενά σας μόνοι σας, καθώς και να ανεβάσετε εικόνες ή βίντεο. Μπορείτε πάντα να δείτε πώς εμφανίζεται το περιεχόμενο στο site σας πριν από τη δημοσίευσή του. Παραδείγματα γνωστών CMS είναι το WordPress και το Shopify.


Το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι: πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το CMS μου για να βελτιστοποιήσω το site μου; Η Pixida αναλύει το site σας και σας δείχνει ακριβώς τι πρέπει να βελτιστοποιηθεί και πώς θα πρέπει να βελτιστοποιηθεί με τη βοήθεια βίντεο, ειδικά για το CMS σας.


Μετά την ανάλυση του site σας, η Pixida θα δημιουργήσει προσωπικά tasks μαζί με συγκεκριμένες οδηγίες για το CMS σας, βάσει της τρέχουσας κατάστασής σας στο SEO. Επομένως, μην ανησυχείτε εάν δεν είστε πολύ εξοικειωμένοι με το CMS σας. Θα σας δείξουμε ακριβώς πώς να ολοκληρώσετε τα tasks.


Κατά τη διάρκεια του στησίματος θα φτάσετε στο βήμα όπου πρέπει να επιλέξετε το CMS. Προσφέρουμε μια ολόκληρη λίστα CMS από την οποία μπορείτε να επιλέξετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό CMS, καθώς τα βίντεο οδηγιών σας θα προσαρμοστούν σε αυτό το επιλεγμένο CMS. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το δικό σας CMS σε αυτό το βήμα ή δεν το έχετε, δεν υπάρχει πρόβλημα! Αντ 'αυτού, μπορείτε να επιλέξετε "Άλλο CMS" ή "Χωρίς CMS" και η Pixida θα εξακολουθεί να έχει σας παρέχει γραπτές οδηγίες και βίντεο για τα tasks.


Μην ανησυχείτε εάν έχετε επιλέξει το λάθος CMS κατά τη διάρκεια του στησίματος. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το CMS ανά πάσα στιγμή. Απλά πρέπει να μεταβείτε στο Γενικά από το αριστερό μενού και να κάνετε κλικ στο Επιχείρηση. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε το σωστό CMS. 



Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις. Αφού επιλέξετε και αποθηκεύσετε το σωστό CMS, τα tasks και τα βίντεο σας θα προσαρμοστούν αυτόματα στο νέο σας CMS.


Η Pixida απλοποιεί τη χρήση του CMS σας για να αποκτήσετε υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε το site σας στην online επιτυχία!



Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας