Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι το Google My Business

Τι είναι το Google My Business

Το Google My Business είναι ο διαδικτυακός κατάλογος επιχειρήσεων της Google και, ως εκ τούτου, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς καταλόγους που πρέπει να εμφανίζεστε! Είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να αυξήσουν την προβολή τους στο διαδίκτυο. Με την επαλήθευση και την επεξεργασία των πληροφοριών της επιχείρησής σας, μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες να σας βρουν παρέχοντας ταυτόχρονα ζωτικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας. Το Google My Business παρέχει επίσης τη δυνατότητα κατανόησης και διεύρυνσης της παρουσίας σας, δίνοντάς σας πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες σάς έψαξαν και από πού προέρχονται. Επίσης, μόλις εγγραφείτε στο Google My Business, η επιχείρησή σας εμφανίζεται αυτόματα στους Χάρτες Google! 


 

Όπως γνωρίζετε, είναι σημαντικό όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να περιλαμβάνονται στο Google My Business. Επομένως, αποφασίσαμε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε αυτό το σημαντικό βήμα της στρατηγικής SEO σας, συμπεριλαμβάνοντας μια νέα δυνατότητα Google My Business σε όλες τις συνδρομές της Pixida. 

Χάρη στη συνεργασία μας με την Google, η Pixida σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε εύκολα την καταχώρισή σας στο Google My Business. 

 


 

Είναι σημαντικό όλοι οι πελάτες να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες της επιχείρησής σας, όπως: το URL του site σας, το ωράριο λειτουργίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνσή σας. Οι επιχειρήσεις που επαληθεύουν τις πληροφορίες τους με το Google My Business είναι πιθανότερο να θεωρηθούν αξιόπιστες από τους πελάτες. Πρέπει να ακολουθήσετε μόνο τέσσερα εύκολα βήματα για να το κάνετε σωστά. 

Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε και να επεκτείνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες του Google My Business θα σας δείξουν πώς οι πελάτες χρησιμοποίησαν την Αναζήτηση και τους Χάρτες για να βρουν την καταχώρισή σας και τι έκαναν αφού τη βρήκαν. Η Pixida παρέχει όλα αυτά τα δεδομένα σε μία επισκόπηση. Μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο "Αναφορές" στο αριστερό μενού και στη συνέχεια στο "Google My Business" ή "Τοπικό SEO". Μπορείτε να δείτε πώς οι πελάτες πραγματοποίησαν αναζήτηση για την καταχώρηση της επιχείρησής σας στο Google, τις ενέργειες των πελατών (επισκέπτονται το site σας, ζητούν οδηγίες και σας καλούν) και τις συνολικές τηλεφωνικές κλήσεις ανά ημέρα. 

 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας