Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς εξοφλώ την παραγγελία μου αν έχω προσθέσει λάθος ποσό κατά την κατάθεση;
  1. Home
  2. Πληρωμές
  3. Πώς εξοφλώ την παραγγελία μου αν έχω προσθέσει λάθος ποσό κατά την κατάθεση;

Πώς εξοφλώ την παραγγελία μου αν έχω προσθέσει λάθος ποσό κατά την κατάθεση;

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, στην περίπτωση που πραγματοποιήσατε κατάθεση λάθους ποσού για την εξόφληση της, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1.  Προχωρήστε στην αγορά credits του ποσού που απομένει, μέσα από το control panel.Επιλέξτε να αγοράσετε αυτά τα credits με πιστωτική, paypal  ή κατάθεση σε τράπεζα (Στην περίπτωση που επιλέξετε αγορά credits με κατάθεση, προχωρήστε στην κατάθεση του ποσού  δίνοντας τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής στο τραπεζικό δίκτυο της τράπεζας που επιθυμείτε. Κατά την κατάθεση σας, είτε σε e-banking, είτε μέσω ταμείου ή phone banking, επιλέξτε "papaki” ή "papaki.com”. Δείτε τις συμβεβλημένες τράπεζες και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. 

2.Ολοκληρώστε την παραγγελία σας με credits.

 
Μόλις περαστούν τα credits στο λογαριασμό σας, μεταβείτε στο ιστορικό πληρωμών μέσα στο control panel σας, αλλάξτε τρόπο πληρωμής για την παραγγελία σας, από "Κατάθεση σε Τράπεζα" σε "Credits" και ολοκληρώστε την πληρωμή της παραγγελίας σας. 

  

 

 

Περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας 

Στην περίπτωση που δεν προλάβετε να πραγματοποιήσετε την παραπάνω διαδικασία μέσα σε 4 εργάσιμες ημέρες και η αρχική παραγγελία σας στο papaki ακυρωθεί, χρησιμοποιήστε τα credits σας για να πραγματοποιήσετε νέα παραγγελία, των ίδιων υπηρεσιών. 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας