Ελλάδα
801-1136624

Kάθε πότε παίρνετε back up των αρχείων μου και πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στα back up αρχεία;
Icon Printer

Τα backups της βάσης, του κώδικα και των αρχείων σας αποθηκεύονται κάθε βράδυ στο Amazon S3. Μοναδικά tokens πρόσβασης 8 ωρών δημιουργούνται με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία.

Για να έχετε πρόσβαση στα backup αρχεία σας, ακολουθήστε την εξής διαδικασία:
1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.
2. Κάντε κλικ στο αριστερό μενού στην κατηγορία "Πακέτα Hosting” και επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει.3. Κάντε κλικ στο κουμπί "Back up” που θα βρείτε πάνω δεξιά στο διαχειριστικό περιβάλλον του πακέτου σας.4. Για να επαναφέρετε το site σας σε προηγούμενη κατάσταση, πατήστε "Επαναφορά site" στην ημερομηνία που θέλετε να το επαναφέρετε.
5. Μεταφερθείτε στην καρτέλα "Διαθέσιμα Backups" για να κατεβάσετε τοπικά στον υπολογιστή σας τα διαθέσιμα backups ή να δημιουργήσετε ένα νέο Snapshot (On Demand Backup).
Αν, παρόλαυτά, νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια έχοντας και ένα δεύτερο, off-site backup, προτείνουμε το VaultPress το οποίο υποστηρίζεται από τους servers μας.

Ωστόσο, δεν προτείνουμε τη χρήση backup plugins. Η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι ήδη ενσωματωμένη στο πακέτο σας και, επιπλέον, τα plugins αυτά συχνά καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος στον τοπικό δίσκο. Ενδέχεται, επίσης, να αποθηκεύουν αρχεία με μη ασφαλή τρόπο. Τέλος, οι χρονικές στιγμές που πολλά backup plugins δημιουργούν τα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι κατάλληλες. Έτσι, τα MySQL queries καθυστερούν τη σύνδεση της βάσης και μπορεί να προκληθούν timeouts σε μεγάλα sites.Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
Σχετικά Άρθρα
Παρέχετε κάποιο δοκιμαστικό πακέτο;
Πώς λειτουργούν οι ενημερώσεις (updates);
Πώς μπορώ να εισάγω ένα αρχείο Mysql μέσω του PhpMyadmin;
Τι θα γίνει αν φτάσω το όριο "επισκέψεων ανά μήνα";
Πώς μπορώ να αποκτήσω το δωρεάν SSL που μου παρέχει το Business Wordpress πακέτο μου;
Παρέχετε τηλεφωνική υποστήριξη των Μanaged Wordpress πακέτων;
Πώς θα βρώ το phpMyAdmin για να συνδεθώ στη βάση δεδομένων μου;
Πώς θα εγκαταστήσω ένα θέμα (theme) στο Managed WordPress Hosting πακέτο;
Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για να αποκτήσω ένα Managed Wordpress πακέτο από το Papaki;
Μπορώ να εγκαταστήσω το Wordpress με 1 κλικ πληρώνοντας 5€ το μήνα. Γιατί να πληρώσω περισσότερα για ένα Managed Wordpress πακέτο;
ajax-loader.gif