Ελλάδα
801-1136624

Template widget
Icon Printer


Δημιουργία template widgetΚάντε κλικ στα widgets (1) και στη συνέχεια εντοπίστε την επιλογή template widget (2). Πατήστε στο Προσθήκη νέου template widget (3)

 


Δώστε στο template widget ένα χαρακτηριστικό όνομα (1) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία Αντικειμένου βιβλιοθήκης (2)

 


Σύρετε το widget μέσα στη σελίδα

 


Για να επιλέξετε το widget πατήστε πάνω στο template widget (1). Πατήστε πάνω στο εικονίδιο του λουκέτου (2) για να μην επιτρέπεται η επεξεργασία του περιεχομένου μέσα στο widget.
 Σύρετε εικόνες ή περιεχόμενο κειμένου μέσα στο Template widget.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περισσότερα είδη widgets περιεχομένου μέσα σε ένα template widget, αλλά δεν μπορείτε να εισάγετε ένα template widget μέσα σε ένα άλλο.
 

Όταν θα έχετε ολοκληρώσει την προσθήκη εκτός του template. Περνώντας απλά το ποντίκι από πάνω (mouse over) θα δείτε τα όρια του template widget. Πατήστε πάνω του (1)

 


Πατήσε στο λουκετάκι (1) για να αποφύγετε καταλάθος αλλαγές στο περιεχόμενο του template widget. Μόλις κλειδώσετε το template widget, μπορείτε να το μετακινήσετε όπως κάθε άλλο widget.


 

Τοποθετήστε το template widget σε άλλες σελίδες όπου θέλετε να εμφανίζεται το ίδιο περιεχόμενοΠηγαίνετε σε μια άλλη σελίδα (1) και σύρετε το συγκεκριμένο template widget (2).


 
Σχόλια Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια σε αυτό το άρθρο. Γράψε πρώτος ένα σχόλιο.
ajax-loader.gif