Πώς ενεργοποιώ το Basic (DV) SSL για το site που φιλοξενώ στο Papaki;Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki και από την ενότητα SSL Πιστοποιητικά επιλέξτε το SSL που σας ενδιαφέρει να ενεργοποιήσετε και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Επιλέξτε Πατήστε εδώ κάτω από το Ενεργοποίηση SSL.
2. Στο pop up που εμφανίζεται, επιλέξτε αν το πακέτο hosting σας είναι στο Papaki ή σε κάποιον άλλο hosting provider.
3. Αφού δηλώσετε ότι το domain που θέλετε να ενεργοποιήσετε είναι στο Papaki, επιλέξτε το πακέτο hosting για το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε το SSL πληκτρολογώντας στο σχετικό πεδίο το domain με το οποίο είναι συνδεδεμένο.
4. Συμπληρώστε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν για το CSR καθώς και τα στοιχεία του υπεύθυνου διαχείρισης και του τεχνικού υπεύθυνου.
5. Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατήστε Ενεργοποίηση Υπηρεσίας.
6. Για λόγους ασφαλείας, στο επόμενο βήμα, κατεβάστε και αποθηκεύστε στον υπολογιστή σας το Private Key (ιδιωτικό κλειδί αποκρυπτογράφησης) για το SSL σας. To Papaki δεν αποθηκεύει μόνιμα στη βάση του αυτή την πληροφορία.

7. Στη συνέχεια, το domain περνάει από τη διαδικασία του validation. H διαδικασία γίνεται αυτόματα και διαρκεί συνήθως λίγα μόλις λεπτά.

8. Μόλις ολοκληρωθεί το validation του domain, τα CRT στοιχεία του SSL πιστοποιητικού σας θα προστεθούν αυτόματα στο Hosting πακέτο σας.Αριθμός Άρθρου: 1147
Καταχωρήθηκε: Fri, Jul 10, 2015 11:12 AM
Τελευταία Ενημέρωση: Tue, Jun 23, 2020 9:12 AM

Διεύθυνση στο διαδίκτυο: /kb/article/Πώς-ενεργοποιώ-το-basic-dv-ssl-για-το-site-που-φιλοξενώ-στο-papaki;-1147.html