Πώς αγοράζω Papaki credits με Bitcoin;Η διαδικασία αγοράς credits με Bitcoin ολοκληρώνεται άμεσα, ακολουθώντας 6 απλά βήματα που περιγράφονται παρακάτω :


1. Συνδεθείτε στο Control Panel σας, και συγκεκριμένα από την Διαχείριση Credits (Απλά τοποθετήστε το ποντίκι σας επάνω στο πεδίο Ο Λογαριασμός μου)


2. Δηλώστε το ποσό που επιθυμείτε να αγοράσετε μέσω του Αγορά credits (πχ. 25,00). 
2. Επιλέξτε στοιχεία τιμολόγησης και πληρωμή μέσω τράπεζας (ΔΙΑΣ).
3. Στη συνέχεια, προωθήστε μας το αίτημα σας στο Λογιστήριο μας και ενημερώστε ότι επιθυμείτε να κάνετε αγορά Credits με Bitcoin, καθώς και το ποσό που επιθυμείτε (ίσο με το ποσό της παραγγελίας των credits στο control panel).


4. Σας αποστέλλουμε email με το link για την πραγματοποίηση της πληρωμής. Ως αποστολέας του email εμφανίζεται η εταιρία συναλλαγής Bitcoins με την οποία συνεργαζόμαστε. Επιλέξτε τον σύνδεσμο - κουμπί Pay Bill Now

5. Σκανάρετε το QR code που εμφανίζεται. Για το scanning χρησιμοποιείτε το mobile app για συναλλαγές bitcoins που έχετε εγκαταστήσει. 

Συγχαρητήρια, ολοκληρώσατε την πληρωμή!
6. Το Λογιστήριο μας εντοπίζει την παραγγελία των credits και την εξοφλεί με την πληρωμή που πραγματοποιήσατε μέσω Bitcoin.


Σημείωση : Για την αγορά των Credits με Bitcoins μπορείτε να επικοινωνείτε με το Λογιστήριο μας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 - 16:30.
Αριθμός Άρθρου: 1163
Καταχωρήθηκε: Wed, Aug 26, 2015 10:02 AM
Τελευταία Ενημέρωση: Sun, Jun 21, 2020 12:01 PM

Διεύθυνση στο διαδίκτυο: /support/kb/article/Πώς-αγοράζω-papaki-credits-με-bitcoin;-1163.html