Πώς δημιουργώ ένα νέο domain μέσα από το Plesk;Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε ένα νέο domain στο Hosting σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό:

1. Συνδεθείτε στο Plesk με τα στοιχεία πρόσβασης σας.


2. Έχοντας επιλεγμένο στην αριστερή λίστα το Websites & Domains, κάνετε click στο Add Domain.
3. Στην καρτέλα Adding New Domain Name, συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία :1.Domain name- Δηλώστε το νέο όνομα χώρου που επιθυμείτε.

2.Location of the website's files- Εκεί υπάρχει προεπιλεγμένο το κεντρικό όνομα χώρου που είναι και το κεντρικό σας subscription.

3.Hosting type- Επιλέγουμε το Website Hostingκαι αφήνετε προεπιλεγμένα τα Activate the DNS serviceκαι Activate the mail service

4.Document Root- Είναι το όνομα του Root φακέλου. Δώστε την ονομασία που επιθυμείτε για τον root φάκελο σας (όπως είναι ο httpdocs στο κεντρικό σας domain. Θα συνδέεστε με τα στοιχεία ftp του κεντρικού σας domain και θα ανεβάζετε τα αρχεία σας σε αυτό τον φάκελο.)

5.Preferred domain-ΕπιλέξτεNoneέτσι ώστε το domain σας να εμφανίζεται online όταν το πληκτρολογούν με και χωρίς www και τέλοςΟΚ.

6.Secure with an SSL/TLS Certificate- Ενεργοποιήστε το δωρεάν Let's Encrypt SSL, εάν δεν έχετε ήδη κάποιο.

Προσοχή :Δηλώστε τους εξυπηρετητές του κεντρικού σας ονόματος χώρου στον καταχωρητή σας και μέσα σε 48 ώρες αφού έχετε ανεβάσει τα αρχεία σας, το νέο site σας θα εμφανίζεται online.

Δείτε επίσης :

Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα subdomain μέσα από το PleskOnyx;

Πως δημιουργώ ένα νέο domain alias μέσα από το Plesk Onyx;
 
Αριθμός Άρθρου: 1486
Καταχωρήθηκε: Tue, May 24, 2016 2:31 PM
Τελευταία Ενημέρωση: Fri, Jul 24, 2020 4:24 PM

Διεύθυνση στο διαδίκτυο: /support/kb/article/Πώς-δημιουργώ-ένα-νέο-domain-μέσα-από-το-plesk;-1486.html