Ποια είναι η διαδικασία πληρωμής μέσω τράπεζας;Η διαδικασία πληρωμής μέσω τράπεζας για υπηρεσίες που αγοράζετε στο Papaki έχει ως εξής:

1) Επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής " " στο τέλος της παραγγελίας σας.

2) Πραγματοποιήστε την κατάθεση σας.
Κατά την κατάθεσή σας χρησιμοποιήστε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής, ο οποίος θα σας αποσταλεί στο email με τίτλο "Στοιχεία Παραγγελίας" με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και επιλέξτε "Papaki Ε.Π.Ε.", "Papaki" ή "Usableweb". Η πληρωμή σε τράπεζα (μέσω e-banking, ταμείου ή phone banking) πραγματοποιείται με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που σας παρέχουμε και δεν απαιτείται τραπεζικός λογαριασμός του Papaki ή αιτιολογία κατάθεσης.

Μπορείτε να βρείτε τις συνεργαζόμενες τράπεζες καθώς και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής που προσφέρει η κάθε τράπεζα εδώ.

3) Το λογιστήριο μας εντοπίζει και επιβεβαιώνει την πληρωμή σας.
Αν πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω των τραπεζών Eurobank, Πειραιώς, Εθνικής ή Αlpha Βank, η επιβεβαίωσή θα γίνει μέσα σε μια ώρα. Για οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, η πληρωμή εντοπίζεται από το λογιστήριο και εξοφλείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από το λογιστήριο μας (λαμβάνετε σχετικό email), θα μπορείτε και να διαχειριστείτε τις υπηρεσίες που αποκτήσατε από το Papaki.
Αριθμός Άρθρου: 166
Καταχωρήθηκε: Tue, Jul 24, 2012 12:21 PM
Τελευταία Ενημέρωση: Thu, Aug 17, 2017 11:07 AM

Διεύθυνση στο διαδίκτυο: /support/kb/article/Ποια-είναι-η-διαδικασία-πληρωμής-μέσω-τράπεζας;-166.html